Jdi na obsah Jdi na menu
 


M.LÁZNĚ - SKPP A 1 : 1 , NEPOMUK - SKPP B 0 : 2

ÁČKO VEZE BOD  -  BÉČKO JDE DO ČELA

 

 

MUŽI

 

 

  M.LÁZNĚ  -  SK PETŘÍN     1  :  1

Branky :   Vodrážka Dan

Sestava  :   Suchý  -  Treml  ,  Kohout  , Vinkler , Nový (75´Vanc )  -   Lisý ,  Bednář  ,  Flachs ( 75´ Maxa ) ,    Provod  ( 87´Trojovský )  , Klich , Vodrážka Dan (35´Demeter ) 

 Rada ,  Edelman

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/a9c4eba3-a26b-4bc7-ad77-428a331196c9

 

Muži chtěli oplatit soupeři středeční vyřazení z poháru a povedlo se jim tak nějak na půl, spíš na čtvrt . Brzy jsme se ujali vedení, když se po parádní akci dvojice Treml - Provod , prosadil Dan Vodrážka , ale bohužel nepřišla druhá trefa, která by soupeře asi definitivně zlomila . Takže 20 minut před koncem domácí se skrumáže srovnali, ale pořádně věci se děly až v nastaveném čase . To se nejdřív parádně uvolnil náš Aleš Demeter, ale jeho přihrávku před zcela opuštěnou bránu jsme do sítě prostě nedonesli a  hned z protiútoku se zase do megatutovky dostali domácí , ale Vojta Suchý v bráně předvedl famózní zákrok a vytáhl balon ze šibenice  -  1 : 1  konec . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :    Všechno nám vycházelo dle našich představ. Dali jsme rychle góla a pak jsme čekali na situaci, kdy proměníme nějaký z našich kontrů a odskočíme soupeři o dva. To se nám sice nepodařilo a inkasovali jsme vyrovnávací branku, ale pořád jsem věřil, že dáme ještě jednu branku a odvezeme si všechny 3 body . V nastavení jsme od toho byli možná metr, kdy jsme nedohráli situaci do úplně prázdné brány a byli  asi 30 vteřin fakt nešťastní že jen remízujeme . Jenže pak přišla obrovská šance domácích a famózní zákrok "Gagy" v naší bráně  a naše pocity se zase měnily, protože stejně jako jsme mohli vyhrát, tak jsme nemuseli mít vůbec nic   =   když porazíme Sokolov , tak ten bod z lázní bude dobrý !!!

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2023-2024/221068-FC-Viktoria-Marianske-Lazne-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU  : 

 

 

 

 

 NEPOMUK   -  SK PETŘÍN B     0  :  2 

Branka :   Vanc , Šimáně

 

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/6939db15-8e0d-4088-a272-9752702aac5c

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

 

 

Béčko vyhrálo druhý,  velmi těžký venkovní zápas v řadě, a po zásluze se vyšvihlo do vedení celé soutěže, což je fakt skvělé !!! Každopádně to v Nepomuku neměli kluci vůbec lehké a zase  s celou enklávou dorostenců se museli hodně otáčet, aby to nakonec klaplo . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Musím kluky pochválit, protože jsme hráli fakt dobře, možná že i výborně !!! Domácí nám nenechali nic zadarmo a několikrát při nás stálo i štěstí , ale ještě jednou musím konstatovat, že ten náš výkon byl fakt dobrej a naprosto po zásluze nám to tam chvíli před koncem i napadalo . Takže to co jsme vždycky chtěli a to, co chce vlastně každý fotbalista - být první - se nám podařilo a zase to o to bude mít příště větší grády !!!

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář