Jdi na obsah Jdi na menu
 


HOŘOVICE - SKPP A 2 : 4 , CHOTÍKOV - SKPP B 2 : 5

MUŽI SKVĚLE !!!

 

 

 

MUŽI

demi-domazlice-2023.jpg

Aleš Demeter po vstřelení úvodní branky do sítě Domažlic a trefil se jednou i na hřišti Hořovic !

 

 

    HOŘOVICE  -  SK PETŘÍN    2  :  4

Branky :   Vodrážka Jan , Bednář , Demeter , Lisý

Sestava  :   Suchý  -  Klich ,  Kohout , Mudra  , Nový  -   Lisý ,  Bednář   , Vanc ( 75´ Treml )  -  , Vodrážka Jan (75´ Heller ) , Demeter ( 82´ Maxa ) , Provod  ( 84´Salák )

Petr

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/8820d1a5-95b2-4e7a-8b28-db6d54a4ee49

 

Muži se chtěli udržet na špičce tabulky, to jim mohl  zaručil jen bodový zisk ze hřiště Hořovic, a že to bylo rovnou za 3 body je prostě skvělá práce !

Kluci se dostali velmi záhy do vedení , když po rozehrané standartce z poloviny hřiště dostal balon do vápna Aleš Demeter . Honza Vodrážka sice ještě v tutovce promáchl , ale na zadní tyči už se nemýlil kapitán Venca Lisý a bylo to 0 : 1 . Když se pak po půl hodině prosadil z penalty Petr Bednář , šli jsme do kabin s úsměvem , za stavu 0 : 2 . Ještě veseleji nám bylo po dalších deseti minutách půle druhé . To se nejdřív trefil Aleš Demeter a za chvíli se střelec změnil v nahrávače a Honza Vodrážka už zvyšoval na 0 : 4 !!!

Jestli se nám něco nepovedlo, tak to byla závěrečná půlhodina zápasu, ve které domácí snížili na 2 : 4 a ještě k tomu se Vojta Suchý v bráně musel několikrát ukázat, aby z toho nebylo veledrama . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Hodinu jsme hráli skvěle ! Byli jsme aktivní , přesní , důslední , lepší a z toho všeho pramenilo to , že jsme se dostali do vedení 0 : 4 . Pak jsme buď polevili, nebo domácí notně přidali, ale ve výsledku to bylo tak, že jsme dostali 2 góly a několik dalších šancí přečkali jen s notnou dávkou štěstí a kvality Vojty Suchého v bráně . Každopádně za celý zápas musím kluky pochválit, protože v tom nastavení a po  běžeckém výkonu, kterým jsme se v tom zápase prezentovali, to s náma bude mít těžký úplně každý . Jsme pořád v situaci, kdy hrajeme o hodně a ted se musíme minimálně stejně připravit na Hradec a a pokud se přiblížíme výkonu z Hořovic, bude to dobré !

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2023-2024/221109-FK-Horovicko-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU  : 

 

 

vodr---sancis-2023-domazlice.jpg

Útočná dvojice Honza Vodrážka a Zdeněk Šimáně se v zápase s Domažlicemi , postarala o třetí trefu do černého  !

 

petr--2023-domazlice.jpg

Brankář Ondra Petr si ,  v zápase domažlickou rezervou ,odbyl mužskou divizní premiéru a na tom, že byla vítězná ( 6 : 1 ) měl velký podíl !

 

 

 

 CHOTÍKOV  -  SK PETŘÍN B    2  :  5

Branka :  Flachs 2 , Kolářík , Král , Brož

 

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/127be63f-0b46-475e-b184-2fce3212246d

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Krajsky-prebor---Plzensky-kraj/Pohlavi-Muzi/Sezona-2023-2024/221620-TJ-FC-Chotikov-1932-SK-PETRIN-PLZEN.htm

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

 

 

 

Béčko to mělo v Chotíkově těžký už jen tím, že áčko hrálo ve stejný čas v Hořovicích a tím pádem musela být zase povolána celá enkláva z naší U19 a U18 . A vlastně o to,  je to celé ještě posunuté o jeden level výš !!! Protože vyhrát 5 : 2 v Chotíkově je naprostá bomba, notabene s devíti dorostencema v sestavě !!!

 

 

Komentář trenéra Jakuba Veselého :   

Do zápasu jsme vzhledem k souběžně hranému zápasu našeho “A” mužstva nastoupili ve velice kombinované sestavě kdy více než polovina nominovaných byla ještě dorostenců z U19 a U18. Kluci se ovšem ničeho nezalekli a do zápasu vstoupili velice aktivně kdy už ve 26. minutě to bylo 3:0 v náš prospěch. Soupeř často volil dlouhé nákopy za obranu se kterými si naše obrana poradila a naopak jsme využívali našich rychlých protiútoků se kterými měla obrana domácích obrovské problémy. Do druhé půle jsme chtěli vstoupit aktivně a nepřipustit žádné drama, ale inkasovaný gól nás přibrzdil. Domácí měli šance hlavně po standardních situací a trošku se začala projevovat i nezkušenost našeho týmu kdy jsme v některých situacích nezachovali klid a volili zbrklá řešení. V 80. minutě domácí snížili na rozdíl jediné branky. Ovšem těsně poté dal čtvrtou branku střídající Král a pojistku přidal Brož a my si zaslouženě odvezli 3 body. Obrovský kredit před celým týmem jehož věkový průměr byl pod 19 let, že zvládli takhle těžký zápas na horké půdě v Chotíkově a podali výborný výkon všichni do jednoho. Vyzdvihnout za tento zápas bych chtěl ale jedno jméno. A to je Jakub Tětek - už několikátý zápas po sobě podal výborný výkon navíc jako správný lídr řídí na hřišti naše dorostence pomáhá jim s adaptací a svým přístupem jde absolutním příkladem.

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář