Jdi na obsah Jdi na menu
 


Č.KRUMLOV - SKPP A 1 : 2 , RADNICE - SKPP B 2 : 2

3 BODY Z JIHU A DIVOČINA V RADNICÍCH

 

 

vesly--radnice-2023-a.jpg

Při zápase naší mužské rezervy v Radnicích se během první půle zranil náš brankář David Edelman a o poločase musel trenér Jakub Veselý najít v hráčském kádru někoho, kdo ho nahradí, protože náhradní golman k mání nebyl. A jelikož nikoho "nepřemluvil " stoupnul si do kasy sám . Chvilku to vypadalo, že tenhle příběh vejde v zapomnění ( to když velmi záhy pustil hned dva góly ) , jenže pak předvedl 2 neskutečné zákroky ( na videu je můžete vidět v čase 58 min ) a i v deseti dotáhl svůj tým k nesmírně cennému bodu . 

 

 

MUŽI

 

 

   Č. KRUMLOV  -  SK PETŘÍN     1  :  2

Branky :   Vodrážka Jan , Klich

Sestava  :   Suchý  -  Klich  ,  Kohout  , Mudra  , Nový  -   Lisý ,  Bednář ( 84´Heller )  ,  Maxa  ( 72´Vinkler )  -  Šimáně  ( 72´Treml ), Vodrážka Jan (54´Provod ) , Demeter ( 84´Vodrážka Dan )

Jankovič

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/5975b82d-60d8-4e09-9c72-4e947d58402c

 

Muži vyrazili v neděli do dalekého Krumlova, odkud si snad nikdy nic nepřivezli ( teda krom zážitku z krásného města ) , takže konečné vítězství za 3 body se počítá. 

Každopádně vítězství bylo zcela zasloužené a mohlo být daleko vyšší, jenže domácí byli prakticky pořád na dostřel bodu a tak to nakonec nebylo vůbec jednoduché .  My jsme se dostali už brzy do vedení, když kapitán Venca Lisý parádně hlavou vysunul Honzu Vodrážku a ten se v samostatném úniku nemýlil 0 : 1 . Každopádně i dál jsme hráli velmi dobře a vytvářeli jsme si šance . Když pak po půlhodině hry rychle rozehrál standartku Lukáš Nový na Honzu Vodrážku, který parádně poslal do tutovky Patrika Klicha, bylo to 0 : 2 a vůbec nic nenasvědčovalo tomu, že by to mohlo být drama . Jenže domácí se z doklepnuté standartky dostali na dostřel jediné branky a jelikož jsme i přes obrovské šance , hlavně Aleše Demetera, mohli několikrát rozhodnout, museli o výhru bojovat až do samotného konečného hvizdu sudího . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Tohle jsme prostě potřebovali jako sůl, byť to samozřejmě neznamená, že za týden vyhrajeme. Ale minimálně první poločas jsme hráli fakt dobře, ale bohužel jsme ten zápas nedokázali rozhodnout dřív, než se závěrečným hvizdem. Po dlouhé době nám vydatně pomohli i střídající hráči, což je v téhle neskutečně vyrovnané soutěži, jedna z  věcí, která může rozhodovat. 

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://www.tvcom.cz/Zapasy/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU  : 

https://fotbalunas.cz/zapas/442474/

 

 

 

 

RADNICE  -  SK PETŘÍN B    2  :  2

Branka :   Flachs , Brož

 

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/8c01e579-278d-49dc-9c5f-38063ed347a9

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://www.tvcom.cz/Zapasy/Sport-Fotbal/Soutez-Krajsky-prebor---Plzensky-kraj/Pohlavi-Muzi/

 

Béčko odehrálo více méně nudný první poločas, který tak nějak nudně skončil 0 : 0 . Jenže po přestávce se děly věci ! Nebo vlastně už o přestávce ! To se trenérský štáb marně snažil najít mezi hráči do pole někoho, kdo by v bráně nahradil zraněného Davida Edelmana, až se do žlutého trikotu převlékl sám trenér Jakub Veselý. Když pak tento žlutý mág dostal dva rychlé a k tomu musel Martin Trojovský předčasně do sprch po červené kartě, zdálo se, že to domácí zvládnou s prstem v v nose . Jenže chvíli před koncem se konečně prosadil hlavičkář Honza Flachs a plamínek se začal lehce rozblikávat. Když se pak k odraženém balonu v 90 minutě dostal Bróža a neskutečnou pumelicí trefil vingl domácí svatyně - bylo v radnicích slávy jako o pouti . Konečný bod za remízu 2 : 2 je super !

 

 

Komentář trenéra Jakuba Veselého :   

Před zápasem jsme samozřejmě chtěli tři body, ale po průběhu je bod naprosto zlatý. V prvním poločase jsme se snažili prolomit dobře zformovaný obranný blok domácích a domácí hrozili především z rychlých protiútoků. Ovšem naše snaha nevedla k žádnému velkému tlaku a do šaten se tak odcházelo se spravedlivou remízou a bohužel zraněným Zímou a brankářem Edelmanem. Vzhledem k absenci náhradního brankáře jsem musel “obnovit hráčskou kariéru” a zavzpomínat na své brankářské léta ve starší přípravce. Ve druhé půli měli více ze hry domácí a po chybě v obraně nás potrestali gólem na 1:0. Krátce poté po vyloučení našeho kapitána zvýšili domácí z penalty na 2:0 a s námi to vypadalo zle. Ovšem náš tým se nevzdal a díky zjednodušené hře v závěru se nám podařilo nejprve vyrovnat a po životní střele Brože i vyrovnat.Takže bod proti silnému soupeři po takovém průběhu bereme všema deseti. Věřím, že pro náš mladý tým složený z poloviny z dorostenců z U18 to je další cenná zkušenost a posilní nás to v boji o čelo tabulky.