Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZPRÁVY Z VÍKENDU

Jak se dařilo našim týmům o víkendu 15. - 16. ledna

ZPRÁVY Z VÍKENDU 

2005---dobrichovice-2014.jpg

 MLADŠÍ PŘÍPRVAKA roč. 2005 SFOUKLA SLAVII PRAHA . Naše mladší přípravka ročníku narození 2005 si přivezla z turnaje v Dobřichovicích zlaté medaile . T o by samo o sobě nebylo takové překvapení . To nejhezčí na tom bylo to , že v celém turnaji poznávala jen chuť vítězství a to i v zápasech s týmy jako je Příbram , nebo Slavie Praha .

 

MUŽI  "A"

Muži vstoupili do zimního turnaje remízou 1 : 1  s Touškovem . Po celou dobu utkání měli sice jakous takous převahu , ale fotbal se hraje na góly , které se dávají  povětšinou z území pokutového . Jenže naše útočná snaha velmi často  končila  daleko před tímto územím a když už jsme se dostali dovnitř, byli touškovští vždy drív u míče než-li my . 

 

U 15  - STARŠÍ ŽÁCI   1999

Část starších žáků ročníku 99 ,  vyzvala v sobotu před polednem své o rok mladší kolegy a ve velmi prospěšném a vcelku pohledném utkání zvítězili 11 : 6 . Druhá parta vyjela v neděli  na halový turnaj do do Milevska, kde se po celý den prezentovala velmi dobrými výkony . Kaňkou na nedělním klání byla tedy jen finálová porážka 1 : 2 a konečné 2. místo . 

 

U 14  - STARŠÍ ŽÁCI 2000

Dvoutisícovky nastoupili v sobotu proti o rok starší U 15 a přes porážku 6 : 11 to mělo určitě  spousty kladů . Zvláště první tři čtvrtiny  ( hrálo se na 4 x 20 min ) mělo svojí kvalitu a několik desítek diváků se rozhodně nenudilo . 

 

U 12  - MLADŠÍ ŽÁCI 2002

Nuladvojky si vezou ze štěnovické haly bohatých 13 bodů do celkové tabulky dlouhodobé zimní Gazza ligy .  Proti vesměs o rok starším protihráčům se radovali čtyřikrát z výhry , když porazili Rapid , Chlumčany , Letnou a Viktorii Plzeň "03" , jednou z bodu za remízu s žačkama Viktorie a pouze jednou odešli poražení , když nestačili na Přeštice . 

 

U  10  -  STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2004

"04" se v sobotu zúčastnili halového turnaje na Kladně  a po dvou porážkách v pětičlenné skupině se do finálových bojů nedostali . Zlaté medaile si doma nechali pořádající Kladeňáci a naši si do deníčků zapsali místo 8. , když v boji o sedmou příčku nestačili na Viktorii Žižkov .

 

U  9  -  MLADŠÍ PŘÍPRAVKA 2005

Zlaté medaile si přivezli naše nulapětky z halového turnaje v Dobřichovicích . To by samotné nebylo tak bombastické , tím je ale fakt , které týmy museli zkousnout  porážku od našich borců v jejich cestě za prvním halovým titulem . Slavie Praha i  1 FK Příbram  se totiž museli smířit s tím , že jsou o kousek horší než my :-)  .  Více info na stránkách U 9 . 

 

U - 8  MLADŠÍ PŘÍPRAVKA 2006

Nulašestky vyrazili do nové nezvěstické haly a po zdarřilém účinkování minulý víkend ve Štěnovicích se tentokráte lehce protrápili celým sobotním kláním . Každopádně u těchhle dětí rozhodně výsledky nic neznamenají , takže fakt , že celé dopoledne hráli fotbal uplně stačí ke spokojenosti . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář