Jdi na obsah Jdi na menu
 


ŽÁCI PORAZILI BOHEMKU

SOUHRN VÝSLEDKŮ PRVNÍHO LISTOPADOVÉHO VÍKENDU

ŽÁCI PORAZILI BOHEMKU

 

MUŽI 

 

 SK ZČE muži A - HVĚZDA CHEB 

1   :   3

(  Vít  Michal )

 

Naše áčko vyběhlo na exligový Cheb v téhle sestavě :

PFLEGER

CHOCHOLATÝ    SVĚTLÍK    WILL    ŠULC

VOHRNA     BEDNÁŘ      VÍT        SVOBODA

FEIFERLÍK     PETERKA

Střídali : Macht , Šmíd , Škarda , Hejnal , Meszároš a náhradní brankář Tománek  

Kdybych měl na tomhle zápase hledat něco pozitivního , tak mě napadají dvě věci . Za prvé je dobrý , že jsme po hodně dlouhé době v téhle soutěži vedli a to ne jen chviličku a za druhé ( a to je podstatně podstatnější ) , je naprostý fakt , že HERNÍ  rozdíl mezi týmy ktaré mají v divizi 15 bodů a námi , není vůbec žádný !!!!

A teď to negativní . Bohužel , nebo bohudík se  fotbal  nehraje na to jak kdo hraje , nebo kolik toho naběhá , ale na góly  !!! A ty padají velmi často po chybách a pokud budeme dělat takovéhle chyby , nevyhrajeme nikdy !!! A to nemá nic společnýho s tím jakou hrajeme soutěž . Za takovéhle kiksy Vás potrestá i Dlouhá Ves , či Zlámaná Lhota .

Takže pánové hlavy vzhůru, ale tohle je prostě škoda. Tohle je totiž jen o koncentraci , sebevědomí a dodržování taktických věcí . Zkuste začít třeba tím , že už letos nedostanete góla ze standartky !!! Nedělám si sice žádnou statistiku , ale asi se moc nebudu plést , když napíšu, že tak  20 ze 40 doposavad obdržených branek jsme dostali ze standartky , tedy z kopu , při kterém stojíte na stejném místě jako soupeř !!!

 

 

 CHRÁST  -  SK ZČE muži "B"

4   :   1  

( Zervos )

Tak tohle je bomba !!! Bohužel vybuchla v našem klíně . Béčko šlape jako hodinky a na půdě 5-ti bodového Chrástu se čekala pěkná kanonáda . Jenže fotbal je fenomenální hra , která přináší i takovéhle překvápka . Ačkoliv jsme měli ud začátku zápasu lehce navrh , bylo ve 20 minutě na tabuli skore 3 : 0 pro domácí . V zápětí Zervos snížil a jelikož do konce zbývala více než hodina hry zdálo se že by to ještě šlo .  Jenže opak byl pravdou a první stránky budou zřejmě  naše !!!! 

 

DOROSTY

 

SK ZČE  starší dor. - HORAŽĎOVICE 

2  :  2  ( 5 : 4 na PK )

( VÍTEK HUY , BRÁCHA )

Dorostenci si svůj víkendový zápas předehráli už v úterý a nakonec jsou dva body skvělé . Po nedělní bezbrankové remíze na Sencu, kdy kluci hráli velmi dobře , je čekal soupeř ze spodku tabulky a čekala se jednoznačná výhra . Jenže hosté se po celý zápas prezentovali velmi dobrou hrou a naprosto zaslouženě ještě pár minut před koncem vedli 0 : 2 . Jenže fotbal se hraje 90 minut a toho naprosto naši hoši využili . V závěrečném tlaku vyrovnali a dokonce se radovali z penaltové výhry , byť jim tahle činnost dvakrát po sobě hrubě nevyšla .

 

SK ZČE mladší dor.  

měli volno

 

ŽÁCI

 

U 15    SK ZČE "99" - BOHEMIANS PRAHA 

3   :   1  

( Kalaš 2x , Vodrážka )

Jeden z těch zápasů, které se těžko zapomínají. Úplně  nejhezčí na celém mači je fakt, že to bylo naprosto zasloužené vítězství , ve kterém byli kluci klokanům naprosto vyrovnaným soupeřem a ještě k tomu na  rozdíl od Bohemians stříleli branky . A to ne ledajaké !!! Všechny tři banány padli ze hry po krásných akcích a několik dalších šancí jsme ještě nevyužili . Takže trochu s nadsázkou lze říci , že to byla pro Bohemáky ještě přijatelná porážka :-)

 

 

U  14    HORAŽĎOVICE - SK ZČE  "2000" 

3   :   2

( Samuel  Těžký  2 x  )

Úkol a cíl byl jasný  -  v Horažďovicích minimálně neprohrát , protože v opačném případě by nás to přikleplo na dno tabulky . Takže jsme tam kam za prvé nepatříme a za druhé nechceme . Takže celkově palec dolů .

 

U  13    HORAŽĎOVICE -  SK ZČE "2001" 

6   :   0

V Horaž´dovicích bylo všechno proti nám , ale i kdyby bylo vše v pořádku a " vítr " foukal na obě strany , těžko bychom šahali po nějakém bodu . Škoda , že jsme nedali ani jednu branku , na druhou starnu je třeba pochválit těch 8 statečných , kteří po několika omluvenklách svých spoluhráčů , tenhle zápas zvládli .

 

U  12     VLAŠIM  -  SK ZČE  "02"  

9   :   1

 ( Balotelli Jánský )

První Balotelliho branka v lize , to je asi jediné pozitivum celého výletu do Vlašimi . Utkání se rozhodlo už v první půli , když nám jeden útočník domácích nasázel 4 branky za pár minut .  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář