Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKYOVÝ SERVIS Z 19. - 20.4. 2014

KOMPLETNÍ VÝSLEDKY NAŠICH TÝMŮ

ÁČKO NEZTRATILO ANI

GEM  :-)

Muži deklasovali Sušici a tři body brala i jejich rezerva . Dorosty měli 50% úspěšnost a to samé se dá říci i o žákovských výběrech . Nutno ještě vyzdvihnout naše ligové "02" . které si připsali první ligové vítězství .

 

MUŽI   "A"    

  SUŠICE - SK ZČE     0   :   6 

( PETERKA 2 , VNUK 2 , BEDNÁŘ , VOHRNA )

TOMÁNEK

HEJNAL    ZOUBEK   SVĚTLÍK    VÍT

VOHRNA    ŠKARDA    ŠULC    BEDNÁŘ

PETERKA    VNUK

Stř : MACHT , WILL , SVOBODA  , NB PŘÍHODA

Muži si jeli do Sušice pro naději a přivezli si jí plný pytel . Nemá asi cenu se bavit o záchraně divize pro příští ročník , ale poslední výkony nás opravňují se bavit alespoň o zbavení se toho černého Petra v podobě posledního fleku v tabulce . Takže úkol zní jasně : Dostat pod sebe alespoň jeden tým a pokud budou hrát kluci tak , jako v poslední době , není to rozhodně nereálné !!! Zápas v Sušici , ale rozhodně nebyl od začátku tak jednoznačnou záležitostí , první poločas byl více méně vyrovnanou partií a když už to vypadalo , že se půjde do kabin za bezbrankového stavu, dostali se domácí do jasné tutovky , ale nedali. Balon se dostal ještě na druhou stranu hřiště , Vnuk vybojoval roh a z něho se v poslední vteřině trefil Vohrna - gól do šatny jako vyšitý . Druhý zlomový moment utkání přišel hned po přestávce , to byl Vnuk zřejmě faulován v e vápně a nastalou výhodu potrestal kapitán Bednář - 0 : 2 . Pak už si vzali taktovku utkání do nohou útočníci Peterka s Vnukem  a parádní dvacetiminutovku okořenili čtyřmi přesnými zásahy .

 

MUŽI  "B"

    SK ZČE "B" - KRALOVICE     1  :  0

 ( ŠEBEK )

Béčko vyloupilo Rakovou a tuhle parádní výhru potvrdilo i doma v utkání s Kralovicema . Hosté sice kladli po celý zápas značný odpor , ale všechny tři body vystřelil už v prvním poločase Šebek . 

 

STARŠÍ DOROST

            ROKYCANY  -  SK ZČE     4   :   1

( BRÁCHA ) 

Starší dorostenci bohužel zase padli a tentokráte na hřišti Rokycan . V poslední minutě prvního dějství sice vykřesal trochu naděje Michal Brácha , když snížil na 2 : 1 , ale domácí po přestávce přidali další dvě branky a po zásluze zvítězili .  

 

MLADŠÍ DOROST

      ROKYCANY  -  SK ZČE     2  :  3

( DIVIŠ , KAŠE , SÝKORA )

Mladší dorost urval povinné tři body výhrou v Rokycanech , ale lehké to rozhodně neměl . Utkání na malé rokycanské umělce připomínalo spíše boj , než-li fotbal a tak nakonec jsou nejdůležitější ty tři body , které nás zase o jeden týden déle nechají na úplné špičce tabulky krajského přeboru .

 

U 15  STARŠÍ ŽÁCI 99 

 VLAŠIM  -   SK ZČE      2   :   1

( VODRÁŽKA ) 

V přímém souboji o desátou příčku v ligové tabulce naši žáci bohužel neuspěli a čeká je velmi těžký boj o to , aby se dostali zpět do pater , které zaručují přímou účast v ligové soutěži pro příští soutěžní ročník . První půle nepřinesla zrovna nijak oslnivý fotbal , domácí šli sice do vedení , ale to jsme jim hned vzápětí sebrali. Rozhodující moment však přišel těsně před přestávkou , kdy po velkém nedorozumění ve vlastní šestnáctce se domácí opět dostali do vedení . Druhá půle už sice byla naprosto v naší režii, ale bohužel jsme balon do domácí sítě nedostali ani po těch nejvyloženějších šancích . A že jich bylo požehnaně !!!

 

U 14  STARŠÍ ŽÁCI  2000  

       ¨SK ZČE  -  STŘÍBRO      3   :   1

( SUCHOMEL , PROCHÁZKA , SCHAMBERGER )

Naše dvoutisícovky potvrdili venkovní tři body z Košutky a doma porazili Stříbro . Už v první půli byli naši borci o chlup lepší a zaslouženě šli do kabin s dvougólovým náskokem . Po přestávce sice na chviličku vypadli z tempa , hosté byli o něco lepší a zaslouženě snížili na 2 : 1 , ale hned po této brance se zase vše vrátilo do správných kolejí , kluci si další výhru nenechali vzít a ještě přidali pojišťovací , třetí branku .

  

U 13  MLADŠÍ ŽÁCI  2001

         SK ZČE - STŘÍBRO    1   :   7

Stříbro patří v této kategorii ke špičce krajského přeboru a bohužel to potvrdilo i na našem hřišti . Po zlepšených výkonech v poslední době jsme sice čekali od našich mladších žáků o něco víc , ale soupeř byl prostě lepší a zaslouženě vyhrál .

 

U 12 MLADŠÍ ŽÁCI   2002

          SK ZČE  -   KUNICE   4   :   0

Nuladvojky vrátili s plnou parádou prohru Kunicím z jejich hřiště a byli na ně ještě až příliš hodní . Utkání se hrálo po celý zápas jen na jednu bránu ,  to na tu hostující a kluci mohli dát těch branek minimálně třikrát víc , než nakonec dali . Nakonec museli střelecky pomoci dva nejmenší hráči na hřišti , když se dvakrát trefili Květák a Beštís .

 

U 11  STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2003

 SK ZČE  -  SMÍCHOV    2  :  2  ( 4 : 2 na PK )

Kluci sice urvali jen dva body za výhru po penaltovém rozstřelu , ale to se občas v takovýchto zápasech stává . Podstatně důležitější je fakt , že rozdíl mezi oběma týmy byl jako nebe a dudy a je docela pravděpodobné , že někteří borci Smíchova neměli míč na svých kopačkách  za celý zápas ani jednou . Samozřejmě , že je pořád co zlepšovat , ale cesta je správná . 

 

U 10  STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2004

 SK ZČE   -  ČERNICE    3   :   3  ( 5 : 4 na PK )

Naprosto identický zápas sehráli i o rok mladší nulačtyřky .V zápase , ve kterém soupeři skoro nepůjčili balon , už prohrávali 0 : 3 a nedokázali se prosadit proti osmi urputně bránícím hostům .  Nakonec sice zápas srovnali a na penalty vyhráli , ale ten zápas mohl skončit taky 13 : 3 a nikdo by se nedivil . 

 

U 9  MLADŠÍ PŘÍPRAVKA   2005

SK ZČE   -  TOUŠKOV     23   :   0

Touškov vzdoroval zhruba 20 vteřin , pak se jen díval na hodinky , kdy už bude konec !

 

U  8 ML.  PŘÍPRAVKA  2006

LETNÁ  -  SK ZČE      3   :   3

Ani ve svém druhém zápase kluci nepoznali co je to prohra a v docela dobrém zápase si nakonec připsali další bodík .  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář