Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKY Z VÍKENDU 22. - 23.2.

ZPRÁVY Z VÍKENDU

 

dorost-starsi---soustr.jpg 

 V hotelu Pod Hořicí nedaleko Horažďovic se o víkendu soustřeďovali naši starší dorostenci . Pod vedením ostřílené dvojice Lodr - Příhoda udělali kluci spoustu práce a vše korunovali nedělní , podvečerní  výhrou nad Přešticemi .

 

PŘÍPRAVA FINIŠUJE

 

MUŽI   "A"

  SK ZČE  -  CHLUMČANY   5    :    2

( Vohrna 2x , Šulc , Šebek , Meszároš )

Muži se pomalu , ale jistě , zvedají a tentokráte to odnesly Chlumčany . Po první polovině byl sice ještě stav nerozhodný , ale ve druhé půli jsme už měli jednoznačně navrch .

 

MUŽI  "B"

   SK ZČE  -  SENCO dorost    3    :   4

( Peterka , Šulc , Němček )

Mladíci ze Senca byli výsledkově nad síly naší mužské rezervy , ale jinak to byla více než dobrá příprava . 

 

STARŠÍ DOROST

SK ZČE  -  PŘEŠTICE      3   :   1

( Vítek Huy , Týml , Blüml )

Dorostenci měli o víkendu pořádně napilno . Od pátku se připravovali nedaleko Horažďovic , kde byli na soustředění a po návratu do Plzně ještě sehráli v neděli v podvečer zápas s dorostem Přeštic . Nakonec vše dopadlo na výbornou !!! Soustředění bylo super a nedělní výhra taktéž .

 

MLADŠÍ DOROST

Měl volno

  

U 15  STARŠÍ ŽÁCI 99 

 TURNAJ UMT STŘÍBRO - FINÁLE      1.místo

Žáci se už před 14-ti dny kvalifikovali do finále venkovního turnaje ve Stříbře a čekali je tam týmy z popředí krajského přeboru starších žáků . Kluci se přesvědčili , že ta každodenní dřina rozhodně k něčemu je . Nejprve porazili třetí tým kraje Nepomuk 6 : 1 , pak čtvrtý tým soutěže Senco 3 : 0 a nakonec osmé Přeštice 6 : 0 a to vše vždy jen za 30 minut hry .

 

U 14  STARŠÍ ŽÁCI  2000  

SK ZČE - VEJPRNICE      1   :   2 

( Vodrážka )

Dvoulitry si zahráli v sobotu ve Skvrňanech s Vejprnicema a nakonec odešli poraženi o jeden gól . Hra sice nebyla uplně top , ale k tomu tyhle zápasy jsou . Jedině pak se můžou kluci poučit z chyb a zlepšovat se .

 

U 13  MLADŠÍ ŽÁCI  2001

 SK ZČE - VEJPRNICE      1   :   5  ( Jánský )

  TURNAJ ŠTĚNOVICE - FINÁLE     6.místo

Torzo nulajedniček spojilo síly s o rok mladšími spoluhráči a měli o víkendu plno práce . Nejprve se v sobotu popasovali s mladšími žáky Vejprnic a v neděli urvali jeden olympijský bod ve finále dlouhodobé halové soutěže Gazza lize . Každopádně to po oba dny vůbec nebylo špatné .

 

U 12 MLADŠÍ ŽÁCI   2002

Nuladvojky vzali za vděk programem ročníku 2001 a vedli si po oba dny velmi dobře . Kluci mají tak trochu smůlu , že prakticky žádný klub kromě Viktorie nemá samostatný tým ročníku 2002 a tak se pořád musí rvát s o rok staršíma soupeřema . Ale tentokrát si vedli velmi dobře po oba dny .

 

U 11  STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2003

 TURNAJ HALA ŠTĚNOVICE  - postup do finále 

Kluci se v sobotu zúčastnili posledního kola základní části dlouhodobé halové zimní Gazza ligy a bez problémů se kvalifikovali do jarního finále , které se zřejmě už sehraje venku . Jediná porážka od plzeňské Viktorie a k tomu pět výher bez obdržené branky je výborným vysvědčením .  

 

U 10  STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2004

  TURNAJ HALA ŠTĚNOVICE   7.bodů

  TURNAJ HALA MILOVICE    6.místo

Kluci se v sobotu rozdělili na dvě party . Jedna z nich urvala 7 bodů v zimní Gazza lize, když měla vyrovnanou bilanci 2 výher , jedné remízy a dvou porážek . Druhá část se na umělce v Milovicích musela sklonit před všemi účastníky, včetně žákyň Sparty Praha

 

U 9  MLADŠÍ PŘÍPRAVKA   2005

    HALOVÝ TURNAJ MILOVICE      5.místo

Nulapětky se v neděli vydali do milovické sportovní haly , kde se na umělém trávníku postavili pěti soupeřům . Jediná výhra sice nevypadá úplně jako top výsledek , ale kluci se rozhodně neztratili . Týmy jako Ústí nad Labem , nebo Teplice byli sice nad jejich síly , ale vždy jen o jednu branku a to rozhodně není špatné vysvědčení .   

U 8  MLADŠÍ PŘÍPRAVKA  2006

Měla volno 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář