Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKY Z 1.- 2.3.

PŘÍPRVA FINIŠUJE

MUŽI   "A"

  SK ZČE  -  LHOTA   3   :   3

( Vohrna , Škarda , Peterka )

Muži třikrát prohrávali , aby třikrát dokázali skore srovnat . Nakonec se jim podařilo urvat 5. místo na zimním turnaji , když Lhotu porazili v dovednostní soutěži , ve střelbě pokutových kopů . Celkově ale byl zápas dost dobrou prověrkou na úvodní divizní kolo . Kluci byli lepším týmem v první polovině zápasu a Lhota zase ve druhém . Stínem zápasu je ale zranění naší gólmanské jedničky Tomáše Pflegera , který se zranil v opravdu velmi nevhodnou dobu !!!

 

MUŽI  "B"

Měli volno

 

STARŠÍ DOROST

Měl volno

 

MLADŠÍ DOROST

Měl volno

  

U 15  STARŠÍ ŽÁCI 99 

Kluci měli v Brojovce vyzvat mladší dorostence Senco Doubravka , ale ti v pátek zápas zrušili .

 

U 14  STARŠÍ ŽÁCI  2000  

  SK ZČE - KOŠUTKA  4   :   1

  SK ZČE  -  RAPID   5   :   1

Hodně povedený víkend mají za sebou naše dvoutisícovky . Nejprve v pátek v celku jednoznačně porazili starší žáky Košutky, aby v neděli podali ještě lepší výkon . Tentokráte to odnesli žáci Rapidu a konečných 5 ku 1 bylo ještě milosrdné .

 

U 13  MLADŠÍ ŽÁCI  2001

Nulajedničky měli společný program s "02"

 

U 12 MLADŠÍ ŽÁCI   2002

 TURNAJ UMT STŘÍBRO     4.místo

Nuladvojky vyrazili v neděli na druhou část venkovního turnaje ve Stříbře a ze třech zápasů odešli třikrát poražení . To samo o sobě není úplně skvělá zpráva , ale tentokráte to trenérům rozhodně nevadilo . Kluci totiž ve všech zápasech ukázali , že fotbal rozhodně hrát umí a předváděli parádní výkony . Bohužel je srazil fakt , že se fotbal hraje na góly , takže se hledá střelec . Zn . RYCHLE !!!! 

 

U 11  STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2003

 SK ZČE - ROKYCANY    3   :   6

Velmi poučný zápas sehrála naše nejstarší přípravka v pátek , kdy v Brojovce. přivítala borce z Rokycan . Hosté byli velmi těžkým sparingpartnerem , ale jen takovéhle zápasy posunou kluky zase o kus dále . Kluci velmi záhy padali už o 3 branky , ale podstatně zlepšenou hrou se brzo vrátili do hry . Zbytek zápasu už byl sice herně vyrovnaný , ale góly padali vesměs do naší svatyně .   

 

U 10  STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2004

   TURNAJ HALA ZBUZANY

Kluci se v sobotu předvedli na umělce sportovní haly ve Zbuzanech , ale nebylo to úplně parádní představení . První tři duely vysloveně prospali a vypadalo to , že pojedou domů s pořádnou výslužkou . Pak se ale trochu hecli a vydolovali aspoň dvě remízy. Každopádně měli rozhodně navíc . Celkovým vítězem se stala Sparta Praha .  

 

U 9  MLADŠÍ PŘÍPRAVKA   2005

     TURNAJ HALA DOBŘICHOVICE   4.místo

Nulapětky se , letos už podruhé , vydali do Dobřichovic a tentokráte se jim nepodařilo pověsit si na krk nějakou tu medaili . 6 porážek a 2 výhry sice nejsou úplně vydařeným vysvědčením , ale to podstatné , že si kluci zahráli fotba ,  se podařilo  .

  

U 7  NEJML.  PŘÍPRAVKA  2007

TURNAJ SOKOLOV   4.místo

Naše "bondovské" 07 se v sobotu vydali do sokolovské sportovní haly a rozhodně tam zanechali hlubokou stopu . A to jak kluci , tak jejich rodičové , kteří jednoznačně ovládli soutěž o nejlepší fandící kotel . Klukům už to tolik nešlo , ale 4. místo a spousty parádních zápasů jsou jednoznačně pozitivum .

 

2007---turnaj-v-sokolove.jpg 

 Nulasedmičky  poctivě studují hru svých potencionálních soupeřů na halovém turnaji v Sokolově . To , jak dokonale to provedli , už se asi nikdy nedozvíme , každopádně konečné 4.místo je určitě úspěch !!! 

  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář