Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS ze 17 a 18.5. 2014

Výsledky našich týmů

MUŽI   "A"    

   ROKYCANY  -  SK ZČE    0   :   0

TOMÁNEK

HEJNAL    SVĚTLÍK    ZOUBEK    VÍT

VOHRNA    ŠULC    ŠKARDA    BEDNÁŘ

VNUK     CHOCHOLATÝ

Stř. : PETERKA , MESZÁROŠ ,

Muži sice spadli opět až na samé dno divizní tabulky , ale tentokráte to ale vůbec nevadí . Své soupeře o poslední místo totiž neustále nenechávají ani chvilku oddechnout a pořád jim šlapou na paty .I tenhle bod ze hřiště Rokycan může mít obrovskou váhu až se budou počítat všichni zající .

Utkání se hrálo na velmi těžkém terénu a domácí měli trošičku navrch . Zvlášt v prvním poločase si vytvořili několik nebezpečných příležitostí , ale na ukazateli stále svítili dvě nuly . Po přestávce už tolik šancí k vidění nebylo a stále více a více to byl boj s větrem , vodou a klouzajícím se soupeřem . Když už se zdálo , že se utkání dohraje na "kříž" , tak se v tutovce objevil střídající Peterka , ale bohužel netrefil domácí svatyni . Takže nakonec dobrej bod a rozhodně i zaslouženej .

 

MUŽI  "B"

              SK ZČE  -  TLUČNÁ      3   :   3  ( 6:5 na PK )

MESZÁROŠ , PETERKA , ŠEBEK

Dá se říci , že diváci neviděli nic zvláštního , tedy pokud se to týká zápasů naší rezervy . Kluci mají na takovéhle zápasy doslova patent , ale na druhou stranu se zase diváci nenudí a o to jde ve fotbale především . Za dvacet minut to bylo 3 : 0 a vypadalo to , že hosté hodí do arény ručník a zmizí zadním vchodem. Jenže už do přestávky to bylo 3 : 2 a v druhé půli z penalty hosté skore srovnali. Poslední dvacetiminutovka se sice  odehrála vesměs v hostující šestnáctce , ale zařízení už jsme bohužel netrefili . Malou náplastí byl tedy druhý bodík vykopaný v penaltách .

 

STARŠÍ DOROST

              VEJPRNICE  -  SK ZČE    2  :  0

Starší dorost neodehrál ve Vejprnicích vůbec špatný zápas , ale fotbal se hraje na góly a ten jsme bohužel nedali ani jeden , takže domácí výhra byla v tomto směru naprosto zasloužená .

 

MLADŠÍ DOROST

         VEJPRNICE  -  SK ZČE     2   :   1

( TÝML )

Opravdový zápas BLBEC sehráli naši mladší dorostenci ve Vejprnicích . Za neustálého deště a na trávníku , který připomínal koupaliště v Podolí , se sice ujali v první půli vedení , jenže domácí zápas po přestávce otočili , byť dohrávali jen v deseti lidech . Každopádně pro ně byla domácí svatyně totálně zakletá , protože těch střeleckých pokusů , které na ní vyslali , bylo desítky !!!

 

U 15  STARŠÍ ŽÁCI 99 

   PŘÍBRAM  -  SK ZČE      3   :   1

( VODRÁŽKA )

Kluci se prali o bod až do poslední vteřiny zápasu , ve které inkasovali třetí rozhodující branku . Rozhodně jim nelze upřít snahu  a v baště mládežnického fotbalu podali velmi dobrý výkon .  Domácí se dostali do vedení tři minuty před přestávkou , když jsme nezachytili rychlý útok na naší levé straně . Chvíli po přestávce přistčil na hranici vápna Huml hlavou Vodrážkovi a bylo srovnáno . Bohužel jsme osm minut před koncem udělali nevynucenou chybu na soupeřově polovině a rychlý brejk domácí proměnili v rozhodující trefu . V závěru zápasu jsme dělali vše možné abychom vyrovnali , ale v poslední vteřině jsme dostali ještě jednu branku . 

 

U 14  STARŠÍ ŽÁCI  2000  

          SK ZČE  -  VEJPRNICE    6   :   3

HUBKA M. 2x , MILFORT , VODRÁŽKA , VOVES , TĚŽKÝ

Kluci zabrali naplno a dostali pod sebe v tabulce další tým . Po faulu na Hubku je z penalty  do vedení poslal Milfort, ale hosté v zápětí srovnali . Rozhodující atak přišel v závěru prvního polčasu , kdy se postupně trefili Vodrážka , Hubka  a Voves . Ve druhé půli už si kluci vedení hlídali a na každý střelecký záchvěv Vejprnic dokázali vždy okamžitě a střelhbitě  odpovědět .   

 

U 13  MLADŠÍ ŽÁCI  2001

              SK ZČE  -  VEJPRNICE   2   :   7

VALEŠ  2x

Soupeř má v téhle kategorii opravdu velmi silný tým a v tabulce skoro o 50 bodů více . Na hřišti to ale vůbec tak nevypadalo a když v průběhu druhého poločasu snížil Valeš na 2 : 3 , bylo to hodně otevřené . Přesto , že kluci v závěru dostali slepené čtyři branky , tak celkový dojem a předvedená hra byla prostě dobrá !!!

 

U 12 MLADŠÍ ŽÁCI   2002

         SK ZČE - PŘÍBRAM     0   :   12

Klukům v tomhle zápase nelze moc co vyčítat . Stál proti nim soupeř nesrovnatelných kvalit a zvláště v prvním poločase jim byli vyrovnaným soupeřem , když se šlo do kabin za stavu 0 : 3 . Po přestávce nám strašně rychle začali docházet síly a skore neustále narůstalo . Přes ten debakl je ale nutno kluky pochválit , protože i z takovýchto zápasů si lze něco vzít.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář