Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS Z POSLEDNÍHO SRPNOVÉHO VÍKENDU

PARÁDNÍ VÍKEND !!!

 

2001-vyhra-v-touskove.jpg

2001 DEKLASOVALI TOUŠKOV !!! Naši starší žáci ročníku 2001 vyrazili o nedělním dopoledni do Města Touškova a předvedli tam parádní představení . Nejenže vyhráli vysoko 0 : 7 , ale hlavně předváděli fotbal , který plně uspokojil i velmi náročné trenérské duo Schamberger x Hrabačka .

 

 

SUPER VÍKEND

 

POKRAČUJE 

 

Parádní víkendové výsledky potvrdily naše týmy i v středečních vložených kolech . Starší dorost přivezl všechny tři body z Vejprnic , když se o jedinou trefu zápasu postaral Týml . Mladší si přivezli domů také tři body a ještě k tomu domácím řádně napráskali , to když na jejich jedinou trefu do černého , odpověděli hned desetkrát a ne,  po  úplně top výkonu , se ze všech bodů mohli po závěrečném hvizdu radovat i naši starší žáci , kteří porazili Nepomuk poměrem     3 : 1 . Takže dobrý :-)

STŘEDEČNÍ VÝSLEDKY :

VEJPRNICE - SK ZČE  st.dor.    0  :  1

Branka : Týml

VEJPRNICE - SK ZČE ml.dor.     1  :  10

Branky : Hubka O  2x , Gavrylovskyy 2x , Buranský 2x , Markvart , Ječmen , Kalaš , Beber

SK ZČE st.žáci  -  NEPOMUK     3   :   1  

SK ZČE ml.žáci - VIKTORIA "Ž"    6  :  3

branky: Jandoš 2x, Vodrážka, Kunesch, Bláha, vlastní

 

 

MUŽI "A"   -   KPM  

 ROZVADOV  -  SK ZČE   3   :   4

( Lisý 2x , Vít , Hejnal ) 

Míka

Hejnal     Světlík   Levý    Vít

Šulc     Lisý    Papáček    Bednář

Škarda    Chocholatý

Stř. : Macht , Peterka

 

Tak jsme první , no a co ... . Moc hezky se na  tu tabulku kouká , ale kluci určitě moc dobře vědí , že udržet se tam  úplně nahoře ,  nebude  vůbec jednoduché . Každopádně kluci zápas , s hodně silným Rozvadovem , zvládli na jedničku , ikdyž k tomu samozřejmě potřebovali kousek štěstí . Přestřelku v bouřlivém prostředí rozvadovské arény zakončil několik minut před koncem hlavou Hejnal a kluci se mohli vyhnout penaltovému rozstřelu , který museli podstoupit už dvakrát po sobě . Jedinou menší kaňkou je tedy ztráta neprůstřelnosti našeho brankáře Míky , která trvala fakt dlouho , ale každá série jednou končí a zároveň tím může začít nová . Takže klukům patří velká gratulace a jak já velmi často říkám : dva dny můžete nosit frňáky nahoru , ale už zítra je třeba se ohnout a začít se poctivě připravovat na další zápas . Jedno vím jistě , po zkušenostech s H. Břízou , NEBUDE JEDNODUCHÝ !!!

 

MUŽI "B"  -   1.B TŘÍDA   

    SK ZČE  -  PŘÍKOSICE   2  :  0

MIČAN , ŠIMANA

Hodně srdcová záležitost , teda hlavně pro mne , proběhla v nedělním zápase B třídy na našem hřišti . Čechie , ve které jsem strávil spousty nádherných let , předvedla na mém domovském trávníku , velmi dobrý výkon , který ale nakonec nestačil na nic . Hlavně ze začátku zápasu si hosté vypracovali několik slibných příležitostí , ale pokaždé byl brankář Příhoda na správném místě a když nebyl , postavil si tyče tak , aby balon do brány neprošel . Z první vážnější akce se pak trefil domácí Šimana a v druhém poločase přidal druhou trefu Mičan . Takže nakonec to pro mne zas tak špatně nedopadlo :-)

 

STARŠÍ DOROST   -   KPSD 

 TACHOV  -  SK ZČE    0   :   2

TÝML  ,  TICHÝ

Starší dorost si odpracoval svůj propadák z Domažlic a naprosto po právu si veze domů tři body . Kluci mohli vyhrát daleko vyšším rozdílem , ale zastavilo je hlavně vyloučení Dana Tichého . I v deseti ale byli lepším týmem .

 

MLADŠÍ DOROST  -  KPMD 

TACHOV  -  SK ZČE    1  :  4  

GAVRYLOVSKYY  2x , HUBKA ONDRA , TAKÁČ

Paradoxně asi nejhorší podzimní výkon dovedl naše 99 k prvnímu dorosteneckému vítězství v jejich historii . Kluci se strašně rychle přizpůsobili kvalitě soupeře a když k tomu přidali i katastrofální koncovku , nebylo se v prvním poločase na co koukat .Po přestávce už to bylo trochu lepší , ale čtyři branky v domácí síti , bylo naprosté minimum , kterého jsou kluci schopni.

 

STARŠÍ ŽÁCI  2000  -  KPSŽ

  SK ZČE - KOŠUTKA    7   :   1

PROCHÁZKA 3x , KRAMER 2X , GÖRNER , BARTIČKA

Dvoulitry měli za sebou středeční výhru v Sušici a svoje předsezóní prohlášení o útoku na příčky nejvyšší potvrdili vysokou výhrou v derby s Košutkou.. Ve středu je čeká Nepomuk , hraje se na hřišti Rapidu , a bylo by hezké se zase v tabulce  o kousek posunout výše . 

 

STARŠÍ ŽÁCI  2001  -  MPSŽ

M. TOUŠKOV  -  SK ZČE   0   :   7 

NOVÁK 3 x , MILFORT 2 x , SALVÉT , JINDŘICH

Nulajedničky . posílení o několik 2000 , předvedli v Touškově parádní výkon a soupeře totálně převálcovali . Kluci by měli už v úterý na domácím hřišti předvést podobný výkon , ale v cestě jim bude zřejmě podstatně silnější protivník . Přijede totiž Senco Doubravka .

 

MLADŠÍ ŽÁCI  2002    ČLŽ + MPMŽ

PÍSEK  - SK ZČE    9   :   0

"02"  se vrhli do prvoligových bojů na umělce v Písku a měli to strašně těžké . Domácí totiž v této věkové kategorii disponují opravdu výborným týmem , který dokáže porážet i slavné pražské "S" . Kluci ale po většinu zápasu bojovali a jen závěrečná desetiminutovka prvního poločasu je připravila a lepší výsledek . Bohužel se kluci ani jednou neprosadili , i když k tomu měli i tu největší možnou výhodu - pokutový kop .

 

MLADŠÍ ŽÁCI  2003   ČLŽ  +  MPMŽ

PÍSEK  -  SK ZČE     3  :  1

LUKÁŠ

Naše "03" se po hlavě vrhli do věkové kategorie mladších žáků a ještě k tomu v první žákovské lize . Předzápasové chmury na případný debakl se ale vůbec nepotvrdili a kluci hráli více než dobře . Domácí byli sice o chlup lepším týmem , ale konečný výsledek , je skoro výhrou :-) . Takže jen tak dále , příští týden je totiž čeká ještě složitější oříšek - SLAVIA PRAHA !!! 

 

STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2004 

SK ZČE  -  KOŠUTKA   5  :  1

 HÁJEK 3 x , ŠEFL  , KALINA

PODROBNOSTI NA STRÁNKÁCH ROČNÍKU 2004

 

ST. PŘÍPRAVKA  2005  

SK ZČE  -  CHRÁST   6  :  2

VETENGEL 3 x , NOZAR , LACINA , GOŽO

PODROBNOSTI NA STRÁNKÁCH ROČNÍKU 2005