Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS Z 8. - 9.3.

MUŽI MAJÍ PRVNÍ DIVIZNÍ VÝHRU

GRATULACE  !!!!

 

MUŽI   "A"

   SK ZČE  -  ČESKÝ KRUMLOV     2   :   0

( Vohrna , Bednář )

TOMÁNEK

HEJNAL   SVĚTLÍK   ZOUBEK   VÍT

VOHRNA   ŠULC   MESZÁROŠ   BEDNÁŘ

VNUK           ŠEBEK

Stř. : CHOCHOLATÝ , SVOBODA , WILL , ŠKARDA , ŠMÍD , PŘÍHODA

Tak jestli si někdo přál dobrý vstup do jarních odvet , tak tohle je prostě velká paráda !!! Klukům stačilo 90 minut k tomu , aby více než zdvojnásobili svoje bodové konto . Teď je samozřejmě úplně nejdůležitější , jak s tímhle faktem kluci  naloží . Bylo by asi bláhové počítat ,  kolik takovýchto  zázraků bychom potřebovali , abychom se dostali do klidného středu tabulky . On i ten náš los k tomuhle trochu nahrává , ale to by byla cesta zpátky do pekel . Takže příští týden se hraje zas , kluci by neměli vůbec nic měnit a udělat všechno pro to , aby jim  v pondělních novinách zase patřili titulky !!!

 

MUŽI  "B"

 SK ZČE  - PŘEŠTICE dor.   nehráno

Lehký zádrhel v komunikaci způsobil , že jsme se k zápasu dostavili v jiném čase , než náš soupeř , takže se utkání sehrát ani nemohlo .

 

STARŠÍ DOROST

SK ZČE - SENCO       4    :    9

Krutý debakl uštědřili našim dorostencům jejich stejně staří soupeři z domácího Senco Doubravka . Doufám , že to bylo hlavně tím , že spousta kluků si užívalo jarní prázdniny a těm 10 statečným , kteří se dostavili k zápasu patří malé díky za bojovnost .

 

MLADŠÍ DOROST

Měl volno

  

U 15  STARŠÍ ŽÁCI 99 

SK ZČE  -  SUŠICE dorost   1   :   0

SK ZČE  -  NEPOMUK        4   :   2

Starší žáci vyrazili ve středu do Sušice , kde se až do neděle připravovali na jarní ligové odvety . V rámci herního soustředění sehráli kluci dva přípravné zápasy a hlavně ten páteční s mladším dorostem Sušice měl opravdu velkou kvalitu . Takže teď už čeká žáky ostrý start a v sobotu jedou na horkou půdu do Prachatic . 

 

U 14  STARŠÍ ŽÁCI  2000  

 SK ZČE - MĚČÍN   4    :    7

Dvoulitry si pozvali v neděli do Brojovky své kamarády z Měčína , se kterými hrají zápasy několikrát ročně a tentokráte to byli kluci z jihu Plzeňska , kteří měli navrh .  

 

U 13  MLADŠÍ ŽÁCI  2001

Měli volno

 

U 12 MLADŠÍ ŽÁCI   2002

Měli volno

 

U 11  STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2003

Měla  volno  

 

U 10  STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2004

Měla volno.  

 

U 9  MLADŠÍ PŘÍPRAVKA   2005

     TURNAJ  ODOLENA VODA   5.místo

Poslední halový turnaj zimní sezony absolvovali kluci ve sportovní hale Odolené vody . Kulantně řečeno je dobře , že už je konec halových turnajů a kluci se už určitě těší na zelenou trávu .

 

U 7  NEJML.  PŘÍPRAVKA  2007

 TURNAJ HALA ZBUZANY      4.místo

Naše "bondovské" 07 se ve Zbuzanech postavili českým velkoklubům jako jsou Sparta , Slavie , nebo Dukla . Obě pražská "S" byli sice nad jejich síly , ale ostatním týmů zdatně sekundovali a nakonec jim bronzové medaile utekly opravdu o vlásek .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář