Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS Z 22. - 23.3.

VÝSLEDKOVOU TRAGEDII ZACHRAŇOVALA  PŘÍPRAVKA

 

svetlik.jpg 

Venca Světlík sice tentokráte dobře pokryl píseckého Zušťáka , ale ten se nakonec dokázal dvakrát prosadit a vydatně pomohl k výhře hostů v poměru 0 : 5 .

 

KATASTROFÁLNÍ VÍKEND

... ale v určitých výkonech lze najít i pozitiva 

 

MUŽI   "A"    

  SK ZČE  -  PÍSEK     0   :   5

TOMÁNEK

CHOCHOLATÝ   SVĚTLÍK   ZOUBEK   VÍT

VOHRNA   ŠULC   MESZÁROŠ   BEDNÁŘ

VNUK       ŠKARDA

Stř. : SVOBODA , WILL , MACHT , ŠEBEK , HEJNAL , KRAUS

K výsledku z Písku z podzimu ( 3 : 3 ) se naši muži ani zdaleka nepřiblížili , ale přes hodně nepříjemného "bůra" to nebylo vůbec hrozné . Kluci , jak už to často bývá , propadli hlavně po  standartkách a dostali hned tři branky z rohových kopů a to se pak těžko , přetěžko boduje  . Přesto , že herně to nebylo vůbec zlé , tak konečný výsledek je velmi krutý . Jenže fotbal se hraje na góly a ty jsme my bohužel nedávali . Ale pokud budou hrát kluci takhle , pak to rozhodně ostuda nebude .

 

MUŽI  "B"

  KAZNĚJOV  -   SK ZČE "B"    3   :   0

Béčko drželo krok v Kaznějově jen do poločasu , ale pak se začali domácí prosazovat . Konečná "trojka" je ještě hodně lichotivá , protože jedním z nejlepších našich hráčů , byl gólman Příhoda .  

 

STARŠÍ DOROST

    SK ZČE   -   KLATOVY     1   :   4

( TÝML ) 

Klatovy udeřili hned na začátku zápasu a po několika minutách vedli už 0 : 2 . Pak se sice kluci dostali do hry a měli několik hodně slibných šancí , ale rozhodující okamžik přišel těsně před koncem poločasu kdy se naprosto nesmyslně nechal vyloučit Zoubek a druhý poločas se už jen dohrával  v naprosté režii hostů .  

 

MLADŠÍ DOROST

 SK ZČE  -  KLATOVY    0   :   1

Kluci drželi tempo hry jen v první půli , které byla hodně dobrá . Po přestávce ale tlak hostů pořád sílil a naše akcie dlouho držel brankář Němec , jenže na dobře kopnutou  penaltu už nedosáhl.

  

U 15  STARŠÍ ŽÁCI 99 

  SK ZČE - SPARTA PRAHA    1   :   4

( VODRÁŽKA )

Kluci předvedli velmi dobrý výkon a dlouho tu naší Spartičku trápili . Dokonce jsme po brance Vodrážky dlouhé minuty nad slavnou pražskou "S" vedli , ale rozhodující momenty celého zápasu přišly  už v závěru prvního poločasu , kdy Sparta skore otočila . Ve druhém poločase jsme dokonce nějakých 10 minut byli jasně lepší , ale bohužel branky už dávali jen hosté .

 

U 14  STARŠÍ ŽÁCI  2000  

KLATOVY  -  SK ZČE     4   :   1

( TĚŽKÝ )

Sice porážka , ale !!!!  Proti velmi dobrému soupeři podali naše dvoutisícovky opravdu výborný výkon a po zásluze si odvezli jen prohru o 3 branky , která se dá považovat za hodně dobrý výsledek .  

 

U 13  MLADŠÍ ŽÁCI  2001

    KLATOVY  -  SK ZČE   21   :   1 

( MAUR )

Kluci byli sice bez gólmana , protože všichni naši žákovští brankáři jsou mimo hru , ale to je rozhodně neomlouvá za výkon , který v Klatovech předvedli !!! 

 

U 12 MLADŠÍ ŽÁCI   2002

  Č. BUDĚJOVICE -  SK ZČE      5   :   0

Nuladvojky  dostali v Budějovicích taky pověstného "bůra" , ale tady je to především na pochvalu . Kluci poslední dobou hrají velmi dobře , ale sráží je střelecká nemohoucnost . První půle ještě nebyla úplně to pravé , ale výkon v poločase druhém se dá přirovnat k naprosté fotbalové dokonalosti . Jen ty góly .......

 

U 11  STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2003

 CHRÁST   -   SK ZČE      0   :   5

Naše nejstarší přípravka vletěla do jarních odvet jako uragán a na úvod si smlsla na soupeři v Chrástu . Takže začátek dobrý a uvidíme jak to bude na konci .

 

U 10  STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2004

SENCO  -  SK ZČE   3   :   2

Nulačtyřky odehráli své první jarní mistrovské utkání na umělce doubraveckého Senca a čekala se jednoznačná výhra domácích , kteří pořád pokukují po našich "03" , aby je sesadili z prvního flíčku . Ale naši kluci předváděli parádní fotbal a od bodového zisku byli opravdu jen kousíček .   

 

U 9  MLADŠÍ PŘÍPRAVKA   2005

Má volno

 

U  8 ML.  PŘÍPRAVKA  2006

Měla volno

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář