Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS Z 12. - 13. 4. 2014

SOUHRN VÝSLEDKŮ Z VÍKENDU

 

vnuk---senco.jpg

Tomáš VNUK se v poslední minutě prvního poločasu  ujal exekuce pokutového kopu a naprosto jistě poslal naše muže do vedení . Senco  tu samou výhodu proměnilo hned po přestávce a utkání tak skončilo remízou 1 : 1 . Nutno podotknouti , že remízou nezaslouženou , protože to byli naši borci , kteří měli podstatně více ze hry a podstatně více šancí .

 

HODNĚ DOBRÝ VÍKEND

Nebylo to ještě úplně TOP , ale byl to hodně dobrý víkend . Takže jen tak dále .....

 

MUŽI   "A"    

   SK ZČE  -  SENCO     1   :   1

 ( VNUK )

TOMÁNEK

HEJNAL    SVĚTLÍK    ZOUBEK    VÍT

VOHRNA    ŠKARDA    ŠULC    BEDNÁŘ

VNUK    PETERKA ( 78´ŠEBEK )

Muži ukázali , že fotbal hrát prostě umí a jen shoda několika okolností je připravila o další dva body , které by získali za vítězství v plzeňském derby . Senco po většinu zápasu tahalo za kratší konec a nakonec mohlo slavit ten jeden bod , který byl pro ně skoro výhrou . Bylo by dobré si takovýhle výkon zase co nejrychleji zopakovat a opět si potvrdit , že tuhle soutěž můžeme hrát i my !!!

 

MUŽI  "B"

   RAKOVÁ  -   SK ZČE "B"       2   :   4

( LOUCKÝ , MACHT , ROUT , WILL )

Béčko ukázalo , že se s ním musí pořád počítat a z velmi horké půdy v Rakové si veze všechny tři body . Domácí sice měli trochu víc balon na svých kopačkách , ale fotbal se hraje na góly a ty jsme stříleli povětšinou my . Domácí se zmohli na zkorigování výsledku až za stavu 0 : 4 !!!

 

STARŠÍ DOROST

          SK ZČE -  DOMAŽLICE   1  :  3  

( KAŠE  )

Každá série jednou končí a tentokráte skončila ta , ve které se nám proti Domažlicím dlouhodobě dařilo . Každopádně hosté ukázali svojí kvalitu a potvrdili svoje postavení v tabulce . Našim klukům rozhodně nelze upřít snaha a určitě je lze pochválit i za předvedený výkon . Fotbal se hraje ale na góly a ty stříleli hosté . Pokud ale budou hrát kluci takhle , bude to dobré !!!

 

MLADŠÍ DOROST

    SK ZČE  -  DOMAŽLICE         3   :   1

( VÁCHA , TROJOVSKÝ , SÝKORA )

Hodně zajímavý zápas odehráli naši mladší dorostenci s Domažlicema . Hned v úvodu šli hosté do deseti , když se za faul na Kašeho poroučel po červené jejich obránce , aby za chvíli po faulu na gólmana Němce  šli hosté do vedení . Do branky musel místo zraněného Lukáše Dan Tichý a dlouho to vypadalo , že si s přesilovkou neporadíme . Pak však přišel záasah z čistého nebe a Vácha srovnal . Pak to zase vypadalo , že i remíza bude dobrá a přišel druhý blesk z šistého nebe . To totiž obránce Trojovský vystřelil zhruba z 55 metrů a bylo to 2 : 1 . Poslední , a to podobně  parádní , trefu zařídil z trestného kopu Honza Sýkora . 

 

U 15  STARŠÍ ŽÁCI 99 

 SK ZČE - SLAVIA PRAHA    0   :   2

Žáci svůj zápas předehráli už v týdnu , když na svém  vlastním hřišti přivítali pražskou Slavii  a nepředvedli se v úplně špatném světle . Rozhodl závěr první půle , ve kterém dvakrát inkasovali . Škoda je hlavně v tom , že nedokázali ani jednou překonat hostujícího brankáře , byť zvláště v úvodním dějství měli docela dost slibných příležitostí .

 

U 14  STARŠÍ ŽÁCI  2000  

       KOŠUTKA -  SK ZČE    0   :   2

( VODRÁŽKA  ,  MILOTA  )

Zápas plný šancí, kde ale góly padaly až v závěru zápasu sehráli naši žáci na Košutce . Herně jsme měli trochu navrch , hned v úvodu jsme mohli jít do dvoubrankového vedení , ale ani jednu ze dvou tutovek jsme neproměnili . I domácí měli své velké šance , ale ani  oni nedali nic . Ve druhém poločase pokračovali oba týmy v zahazování těch nejvyloženějších šancí a zvláště domácí měli v závěru tři jasné tutovky. Jenže i tady platilo otřepané nedáš dostaneš a v posledních třech minutách jsme udeřili hned dvakrát . Nejdřív Vodrážka vystihl malou domů a z cca 30 mterů  přehodil domácího golmana , aby hned za chvíli Milota trefil horní pravý roh domácí svatyně z ještě větší vzdálenosti .

  

U 13  MLADŠÍ ŽÁCI  2001

        KOŠUTKA  -  SK ZČE     7   :  5

( VALEŠ 3 x , LEDVINA , TALŮŽEK )

Klukům vůbec nevyšel úvod zápasu a za chvíli to bylo už 3 : 0 . Kluci pak byli více než vyrovnaným soupeřem a nesutále dotahovali . Dvakrát už to bylo jen o gól , ale vyrovnat jsme nedokázali . 

 

U 12 MLADŠÍ ŽÁCI   2002

        BOHEMIANS PRAHA - SK ZČE      7   :   1

( VODRÁŽKA DAN )

Nuladvojky se hřišti v pražských Hrdlořezích , postavILI klokanům z Bohemky a předvedli výkoin , za který se rozhodně nemusí stydět . Dlouho jsme drželi bezbrankový stav a pak jsme nakonec po rohu Kvěcha a hlavičce Vodrážka šli dokonce do vedení , o které jsme bohužel přišli ještě do přestávky . Ve druhé půli už to bylo spíše o vůli a bojovnosti , ale i v tom jsme docela obstáli , takže nakonec určutě spokojenost .

 

U 11  STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2003

 SK ZČE  -  SMÍCHOV    2  :  2  ( 4 : 2 na PK )

Kluci sice urvali jen dva body za výhru po penaltovém rozstřelu , ale to se občas v takovýchto zápasech stává . Podstatně důležitější je fakt , že rozdíl mezi oběma týmy byl jako nebe a dudy a je docela pravděpodobné , že někteří borci Smíchova neměli míč na svých kopačkách  za celý zápas ani jednou . Samozřejmě , že je pořád co zlepšovat , ale cesta je správná . 

 

U 10  STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2004

 SK ZČE   -  ČERNICE    3   :   3  ( 5 : 4 na PK )

Naprosto identický zápas sehráli i o rok mladší nulačtyřky .V zápase , ve kterém soupeři skoro nepůjčili balon , už prohrávali 0 : 3 a nedokázali se prosadit proti osmi urputně bránícím hostům .  Nakonec sice zápas srovnali a na penalty vyhráli , ale ten zápas mohl skončit taky 13 : 3 a nikdo by se nedivil . 

 

U 9  MLADŠÍ PŘÍPRAVKA   2005

SK ZČE   -  TOUŠKOV     23   :   0

Touškov vzdoroval zhruba 20 vteřin , pak se jen díval na hodinky , kdy už bude konec !

 

U  8 ML.  PŘÍPRAVKA  2006

LETNÁ  -  SK ZČE      3   :   3

Ani ve svém druhém zápase kluci nepoznali co je to prohra a v docela dobrém zápase si nakonec připsali další bodík .  .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář