Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS z 13. a 14.9

2003 PORAZILI ČESKÉ BUDĚJOVICE

votep-david.jpg

David VOTÍPKA byl sice po celý zápas na Prazdroji v pečlivém hledáčku obou domácích stoperů , ale přesto se dokázal třikrát střelecky prosadit . Takže první mistrovský HATRICK malého Votepa je na světě !!!

 

 

"03" porazili v lize

 

ČESKÉ BUDĚJOVICE

 

Tak "JAKO PO MÁSLE"  , to asi nepůjde , ale i tak se o tomto víkendu našlo dost pozitivního . Oba dva mužské týmy své zápasy museli odložit kvůli počasí . Z dorostu vyhráli jen ti mladší a to ještě až na penalty a starší žáci výsledkově propadli v Blšanech . Super zpráva přilétla z umělky v Rokycanech , tam totiž naši mladší žáci sfoukli ligové České Budějovice .

 

MUŽI "A"   -   KPM  

 PÁ 12.9.   PŘEŠTICE  -  SK ZČE   17,30

ODLOŽENO !!!    

Páteční zápas našeho prvního týmu byl díky podmáčenému terénu oidložen a to na ÚT 23.9. 

 

MUŽI "B"  -   1.B TŘÍDA   

    NE 14.9.  SK ZČE - MÝTO "B"   17,00

ODLOŽENO  ! ! ! 

Ani rezerva nehrála , datum náhradního termínu zatím znám není . 

 

STARŠÍ DOROST   -   KPSD 

   KLATOVY - SK ZČE   3   :   1

Týml

Poslední vteřiny prvního poločasu zřejmě rozhodli o konečném výsledku . Kluci se v úvodním , vyrovnaném , dějství dostali do jednobrankového vedení , když se opět prosadil Venca "Darida" Týml, jenže několik vteřin před odchodem do šaten domácí skóre srovnali a v poločase druhém už byli o chlup lepším týmem. 

 

MLADŠÍ DOROST  -  KPMD 

   KLATOVY - SK ZČE    2   :   3  na PK  

Gavrylovskyy , Brožek

Mladší dorost se do desáté minuty zápasu dostal do čtyř stoprocentních šancí a do konce poločasu to stihli ještě dvakrát . Jedinou naší trefu prvního poločasu , si z dobrých 30-ti metrů ,  připsal Brožek a tak se šlo do kabin za stavu 2 : 1 pro domácí . Druhá půle už tolik našich tutovek nepřinesla , ale pořád jsme byli jasně lepším týmem . Bohužel přišlo jen vyrovnání z kopačky Gavrylovského a pak výhra v penaltách . Dva body jsou asi minimum , které jsme si v sobotu zasloužili , jenže fotbal je fakt fenomenální hra , takže klidně se mohlo stát , že jsme mohli jet domů s prázdnou .  

 

STARŠÍ ŽÁCI  2000  -  KPSŽ

   BLŠANY - SK ZČE      4   :   1

Provod

Lekci z produktivity servírovali domácí Blšany v dalším kole krajského přeboru . Na šance jsme sice vysoko vyhráli a v držení balonu jakbysmet , ale dlouhé nakopávané balony na středního útočníka domácích jsme prostě nedokázali uhlídat . Takže jedinou dobrou zprávou je to , že do Blšan pojedeme nejdřív za rok a doufejme , že za dýl .

 

STARŠÍ ŽÁCI  2001  -  MPSŽ

PRAZDROJ  -  SK ZČE   1  :  5

Salvét , Kramer , Ledvina , Morgenstern , Maur 

Nulajedničky sice zaváhali v úvodním kole , když padli na penalty doma se Zručí , ale od té doby válcují jednoho soupeře za druhým . Na Prazdroji to sice nebyl výkon , kterým by se měli chlubit , ale na vysokou výhru to přesto stačilo .

 

MLADŠÍ ŽÁCI  2002    ČLŽ + MPMŽ

 SK ZČE -  Č. BUDĚJOVICE    2   :   8

Vodrážka Dan 2 x

Výsledek je možná příliš krutý , protože kluci odehráli výborný zápas . Dvakrát v zápase dokonce vedli a je toho opravdu velmi málo , co by se jim dalo vytknout . Takže dobrý !!!

 

MLADŠÍ ŽÁCI  2003   ČLŽ  +  MPMŽ

SK ZČE - Č.BUDĚJOVICE    5   :   4

Jandoš 4 x , Preisler

První ligová výhra našich nulatrojek je na světě , takže klukům i trenérům patří obrovská gratulace . Kluci perfektně plnili pokyny trenéra Jandoše , poctivě bránili a vyráželi do smrtících brejků . Nakonec dostali Budějky "jen" bůra , protože těch tutových šancí bylo na obou stranách ještě docela dost .

 

STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2004 

SK ZČE - PŘEŠTICE    4  :  3  na PK 

Kubička 2 , Šefl

Kluci měli sice celý zápas výraznou převahu , ale zápas dovedli do vítězného konce až v penaltovém rozstřelu .

PODROBNOSTI NA STRÁNKÁCH ROČNÍKU 2004

 

ST. PŘÍPRAVKA  2005  

SK ZČE - ROKYCANY  2  :  7

PODROBNOSTI NA STRÁNKÁCH ROČNÍKU 2005