Jdi na obsah Jdi na menu
 


U 8 - 11 ČTYŘI PŘÍPRAVKY BOJOVALI V HALE

 TURNAJE PŘÍPRAVEK

 V neděli jsme pořádali turnaje mladších i starších přípravek v hale Lokomotivy a nutno říci , že se celodenní klání opravdu zdařilo . A tak jak po herní stránce , tak po stránce pořadatelské . proto musím moc poděkovat všem , kteří se o to postarali . Tedy všem trénérům , všech čtyř našich přípravek které se turnajů zúčastnili , tj pánům 

VESELÉMU

JANDOŠOVI

PLETICHOVI

DIVIŠOVI

a pak  těm , kteří měli na perfektní pořadatelství ještě větší zásluhu, a to pánům

 KURALOVI

VOTÍPKOVI

HAČKOVI

a dámám

KAČCE PLETICHOVÉ a 

ALENĚ VODRÁŽKOVÉ

 

A JAK JSME DOPADLI PO SPORTOVNÍ STRÁNCE ?

DOBŘE  !!!

V dopoledním  turnaji mladších přípravek , se čekal útok našeho staršího výběru na nejvyšší příčky , ale úplně tak vysoko se kluci nedostali . Bronzové medaile ale nejsou uplně k zahození . Náš výběr ročníku 2005 , zase čekal boj o každý získaný bod a o každý vstřelený gól . Kluci začali famózní výhrou nad našimi 2004 , ale postupem času se jejich elán snižoval . Nakonec nestačili ani na Košutku v utkání o předposlední flek , ale nutno dodat , že byli opravdu jednoznačně nejmladší tým . 

V odpoledním klání starších přípravek se museli 2002 obejít bez Kuby Zímy a Pípi Koželuha a celý turnaj absolvovali jen s 6 hráči do pole. Dlouho se drželi a v posledním zápase základní části ještě několik desítek vteřin před koncem  sahali i po finálové účasti , ale vyrovnávací branka Rapidu , který do té doby uhrál jen jediný bid , je poslala do boje o místo třetí .

Takže největším překvapením celé neděle bylo účinkování našich 2003 , kteří se nepárali s faktem , že jsou o rok mladší než vesměs všichni ostatní a po několika skvělých výkonech se dostali až do boje o bronzové medaile . V něm se naneštěstí museli utkat se svýma klubovýma kámošema , ale v souboji dvou generací dlouho sahali minimálně po penaltovém rozstřelu . V poslední minutě však dostali od našich 2002 branku na 4 : 3 a z toho už se neoklepali . Takže  i v odpoledním turnaji jsme získali bronzové medaile zásluhou 2002 a skvělé , ale to uplně nejhorší , čtvrté místo vybojovali naše 2003 .

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář