Jdi na obsah Jdi na menu
 


U 14 - "99" DOBYLI PRAHU !!!

 PRVENSTVÍ A VELKÝ POHÁR PŘIVEZLI KLUCI Z PRAHY

 Naše devadesát devítky vyrazili v neděli na turnaj do Prahy a odvezli si vše co mohli . Pět zápasů , pět vítězství a hlavně to finálové  3  :  0 proti Bohemce se cení .

 

 Takže doufám , že nás to vítězství trošičku posune dál a hlavně doufám , že to nikdo neodmarodíte . Ale i v tomhle směru jsme na tom turnaji patřili do absolutní špičky . Náš servis ohledně topení a převlékání do sucha prakticky neměl chybičku . pro zajímavost , byli tam i tací ( a nebylo jich zrovna málo ) kteří hráli v trenkách a v tričku :-) 

A ted k fotbalu . prvenství a hlavně ten způsob kterým jsme k němu došli , bylo asi spravedlivé a to i díky velkému štěstí , které jsme měli v semifinále , tam jsme si ho vybrali vrchovatě . Ale ve fotbale ho musíte prostě mít , abyste vyhrávali , protože to je tak vyrovnané , že rozhodují opravdu maličkosti . Takže jinak naprostá spokojenost a to hlavně proto , že jsme jako jediný odehráli celý turnaj ve 14 - lidech a nikdy nebylo poznat která sedma vlastně hraje

Hodnotit jednotlivce nebudu , protože krom toho , že na každém bych PÁR chybiček určitě našel , tak celkově nemám ani proti jednomu nic zásadně negativního . byla to ta správná mozaika , která se doplňovala , tak jak to má ve fotbale být . 

takže na závěr ještě jednou :

G R A T U L U J U  !!!!


VÝSLEDKY :

SK ZČE      -       ÚSTÍ NAD LABEM                        3   :   1

SK ZČE     -       HRADIŠTKO                                  4   :   0

SK ZČE    -         JÍLOVÉ                                           8   :   1

SK ZČE     -        PRAŽSKÁ FOTB. AKADEMIE      2   :   0

SK ZČE    -         BOHEMIANS  PRAHA                  3   :   0

 

SESTAVA  :

HUBKA MATĚJ   -     HUBKA ONDRA  ,  KOHOUT  ,  BROŽEK  ,  BEBER  ,  VODRÁŽKA  ,  MILOTA  ,  JEČMEN  ,  MARKVART  ,  ŠTEFL  ,  PEJŘIMOVSKÝ  ,  VINKLER  ,  TAKÁČ  ,  GAVRYLOVSKYY  ,  

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář