Jdi na obsah Jdi na menu
 


TŘI VÝHRY - U 15 , U 17 a B MUŽI

SOUHRN VÝSLEDKŮ Z VÍKENDU  11. - 12. 10

 ČÍŽOVÁ   -   SK ZČE muži A

5   :   0

První polovina utkání ještě ušla . Domácí se ujali vedení z přísně nařízeného pokutového kopu , ale jinak byla hra více méně vyrovnaná . Z počátku druhého  poločasu se kluci nadechli k obratu skore . Chvíli byli lepším týmem a zdálo se , že by to šlo . Po hodině hry však přišla zbytečná ztráta míče uprostřed hřiště - brejk a bylo to 2 : 0 . To samé , nebo hodně podobné se událo ještě třikrát a tak to nakonec skončilo malým výpraskem . Pořád ale platí , že tyhle zápasy můžou klukům hodně pomoct v jejich další kariéře , takže hlavu vzhůru .

Petr Kural poslal na trávník tuto sestavu :

PFLEGER

CHOCHOLATÝ   SVĚTLÍK    WILL   MACHT

VOHRNA   FEIFERLÍK   BEDNÁŘ   SVOBODA 

ŠMÍD          HRÁDEK

Střídali : ŠKARDA , PETERKA , HEJNAL , TOMÁNEK

 

 SK ZČE muži "B"  -  ZBIROH

5   :   0

( Peterka 3x  , Škarda 2x )

Rezerva dokonale potvrdila roli favorita a na oko si lehce poradila se Zbirohem . Výsledek je sice jednoznačný a naprosto zasloužený , ale hosté vůbec nepůsobili odevzdaným dojmem a každá naše branka byla odměnou za dost dobrý výkon . Vítězná série se tak prodlužuje a velká škoda té úvodní porážky , ale ta  přišla  asi tím , že tentkrát u týmu ještě nebylo trenérské veleúspěšné duo B + B - Bača - Bebí . 

 

DOROSTY

 

SUŠICE  -  SK ZČE  starší dor.   

3   :   2

( Brácha , Kozák ) 

Starší vvstoupili do zápasu skvěle . První poločas bylo na hřišti jen jedno družstvo a to to naše . Poločasové vedení 0 : 2 se zdálo jako dostačující a všichni si mysleli , že to půjde takhle i nadále . Jenže ve druhém poločase bylo na hřišti také jen jedno družstvo , ale bohužel to byli domácí  a dokonali famózní obrat .

 

SUŠICE  -  SK ZČE mladší dor.   

0   :   3

( Vácha , Burt  , Tichý ) 

Mladší potvrdili roli favorita a po více než půlměsíční pauze si s chutí zahráli i zastříleli . Kluci měli po celý zápas územní převahu a nakonec mohlo být skore ještě vyšší . 

 

ŽÁCI

 

U 15    JINDŘ. HRADEC - SK ZČE "99"

0   :   1

( Vodrážka )

Jeden z nejdůležitějších zápasů celé podzimní sezony zvládli naši nejstarší žáci na jedničku . Byť to byl boj až do posledních chvil , tak kluci dokázali vstřelit jednu branku a hlavně žádnou nedostat . každopádně je to už PÁTÝ ligový zápas v řadě , kdy naše patnáctka neodešla s prázdnou a to je minimálně skvělé !!!

 

U  14    SK ZČE  "2000" - SUŠICE

0   :   1

Kluci dvakrát za sebou dostali pěkně nařezáno a hlavně dvakrát za sebou předvedli velmi mdlý výkon . Tentokráte sice padli s docela silnou Sušicí , ale tahle porážka se lehce odpouští . Kluci totiž po celý zápas předváděli velmi pohledný fotbal a fyzicky jasně vyspělejšímu soupeři byli naprosto vyrovnaným týmem .

 

U  13    SK ZČE "2001"  -  SUŠICE

2   :   8

( Maur , Kydlíček )

Výsledkově to vypadá sice hrůzostrašně , ale samotný zápas byl velmi dobrou podívanou . Kluci si celý dojem pokazili závěrečnou pětiminutovkou , kdy obdrželi hned čtyři branky , ale jinak hráli velmi dobré utkání , ve kterém rozhodla střelecká potence sušického útočníka .

 

U  12    SK ZČE  "02" - SPARTA PRAHA  

1   :   13

( Krůta )

Kluci podali hlavně ve druhé půli docela slušný výkon a několik minut dokonce vedli svoje miniutkání , ale nakonec se projevila obrovská herní převaha sparťanů . každopádně kluci rozhodně ostudu neudělali a podali výkon na hranici svých možností !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář