Jdi na obsah Jdi na menu
 


TO OPRAVDU DŮLEŽITÉ , JSME ZVLÁDLI

INFORMACE Z VÍKENDU 14, - 15. 4.

TO OPRAVDU DŮLEŽITÉ

 

JSME ZVLÁDLI

 

To nejdůležitější jsme tento víkend zvládli , ikdyž ani tentokráte to nebyl celkově bůhvíjaký šlágr . Ale hubená jednogólová vítězství našich mužů nejstarších žáků mají obrovskou cenu .

 


MUŽI

 

SK ZČE muži "A" - HORNÍ BŘÍZA

1 : 0 ( Peterka )

Rozhodně to nebyl zápas , který by svojí kvalitou vešel do dějin , nebo na který se bude dlouho vzpomínat , ale šlo o hodně a podle toho to taky vypadalo . Spousta nervozity , tvrdých zákroků , dvě červené ( po jedné na každé straně ) a hlavně jeden jediný ušmudlaný gól , který dal "Pete" do hornobřízské branky . Jenže ten gól má skoro cenu zlata , byť ještě není nic jistého , tak momentálně o záchranu nehrajeme my , ale Bříza a mohlo to bý klidně obráceně . Strašně důležité vítězství , které by nás mohlo nakopnout k nějaké šňůře .


BLOVICE - SK ZČE muži "B"

1 : 1 ( 1 : 3 na PK )

( Zervos )

Mužská rezerva konečně zabrala a rozhodně to nebyla snadná záležitost . Samozřejmě se čekalo , kdy a kde se kluci chytnou , ale že to bude na hřišti velmi nepříjemných Blovic , to čekal málokdo . Tradiční střelec Zervos zajistil napřed bod a ten druhý , vykopali kluci v penaltovém rozstřelu .


 

DOROSTY

 

NEPOMUK - SK ZČE dorost st

0 : 3 ( Brácha 2 , Musil )

Kluci otočili ve středu zápas v Horažďovicích a teď přidali další více méně povinné body z Nepomuka . Takže se dá říci , že týden stará porážka s Vejprnicema je zapomenutá , ale ty body nám v tabulce prostě chybí . Ale za týden 6 bodů se prostě počítá a kluky musíme pochválit .

 

SK ZČE mladší dorost

má volno

 

 

ŽÁCI

 

U 15 SK ZČE "98" - NEPOMUK

1 : 0 ( Kolář )

 

Opravdu sváteční střelec Adam Kolář rozhodl svojí dorážkou zápas s Nepomukem a tenhle gól si bude rozhodně dlouho poamatovat . Souboj třetího se čtvrtým týmem tabulky rozhodl o tom , jestli ještě můžeme čuchat po celkovém triumfu v krajském přeboru a MŮŽEME

 

 

U 14 SK ZČE "99" - TÁBORSKO

0 : 2

 

Na podzim měli kluci po úvodních pěti kolech nula bodů a skore 3 : 24 . Ted mají skore po 5.kole sice 5 : 12 , ale bodů stejně jako vloni . Ve všech pěti úvodních zápasech se rapidně výsledkově i herně zlepšili , ale bohužel body jim to zatím žádné nepřineslo a to i přes fak , že v druhém zápase za sebou byli rozhodně lepším týmem než jejich soupeř . Musíme doufat , že nepoleví a už příští zápas budou bodovat . Každopádně za výkon proti opravdu silnému Táborsku se nemusí stydět ajen a jen naprosté střelecké selhání je připravilo o lepší výsledek .

 

 

U 13 BOHEMIANS - SK ZČE "00"

0 : 14

Kluci měli za úkol dostat míň jak deset branek a to se jim bohužel nepovedlo . Každopádně i tady je patrné zlepšení a nebýt naprostého kolapsu v posledních minutách zápasu , přivezli by velmi nadějný výsledek . 50 minut totiž hráli a bojovali tak jak se má , jenže v posledních 8 minutách se uplně složili a v téhle fázi zápasu dostali od klokanů 9 !!! branek .

 

 

U 12 SK ZČE "01" - NEPOMUK

0 : 3

 

Klukům jsem před zápasem věřil , že by se poprvé od druhého kola mohli dostat pryč z posledního fleku v tabulce . I sestava nasvědčovala tomu , že by to mohli zvládnout a podobně hrající Nepomuk doma svalit . Ale vše bylo jinak , Nepomuk vyhrál naprosto zaslouženě, byl lepší uplně ve všem .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář