Jdi na obsah Jdi na menu
 


SUPER VÍKEND SK ZČE !!!

 SHRNUTÍ VÍKENDU   (20 - 21. 4. )

  

SUPER VÍKEND  SK ZČE !!!

 

Starší dorost se stal smutným hrdinou víkendu , když v souboji o titul padl se Sportovní školou , ale to vůbec nic nemění na faktu , že jinak byl celý víkend ve znamení skvělých výkonů našich týmů . Mužské áčko si zkušeně nechalo vyrovnání v Kolovči až do poslední vteřiny, aby pak ovládli penalty , béčko smázlo Losinou a skvělé výsledky hlásí i žáci . U 15 potvrdila roli favorita výhrou  v Nýrsku a skvělý jsou i dvě remízy našich ligových zástupců . Jen tak dále !!!

 


MUŽI

 

 KOLOVEČ  -  SK ZČE muži "A"  

3  :  3  ( 3  :  5 na PK )

( Feiferlík 2 , Kraus ) 

Určitě je zcela na místě obrovská pochvala , protože přivézt dva body z Kolovče není zrovna normální jev , ale mě to nedá si trochu rýpnout . Když vidím jaké týmy jsou kluci schopní porazit , připadá mi boj o střed tabulky hodně slabá náplast . Můžeme si sice říkat , že tenhle tým má perspektivu , ale na tu se nehraje . Tenhle tým má totiž už  teď na to,  aby hrál o příčky nejvyšší . takže pánové , zapomeňte na Jánošíka a berme body všem , bez rozdílu .

Ale za včerejšek ješčo raz :

KLOBOUČEK DOLŮ !!!

 

 

SK ZČE muži "B" - LOSINÁ

3  :  0  ( Zervos 2 , Levý ) 

Fotbal je hodně o hlavě a naše bégo je toho zářným příkladem . Jen co se plichtičkou chytli v Blovicích , hned ukázali , že fotbal hrát rozhodně nezapomněli a smetli v tabulce sousedící Losinou. Takže palec nahoru 


 

DOROSTY

 

   SK ZČE dorost st  - SŠ PLZEŇ

2  :  4  ( Šimána , Šulc )

Měl to sice být velký zápas , s krásnou tečkou na konci , ale bohužel na konec slavil soupeř . Nutno podotknouti , že zcela oprávněně . Chvílema jsme jim sice byli vyrovnaným partnerem, ale prakticky v žádné fázi zápasu jsme nebyli lepší . Soupeř byl tentokráte nad naše síly a vyhrál naprosto zaslouženě .

 

SK ZČE ml. dorost - SŠ PLZEŇ

1  :  4  ( Kozák ) 

Zápas jsem neviděl , ale výsledek je určitě přijatelný . Rozdíl mezi oběma týmy je velký , takže  1 ku 4 není uplně špatný a rozhodně je to výsledkové zlepšení oproti podzimu . 

 

 

ŽÁCI

 

 U 15     NÝRSKO  -  SK ZČE "98"   

0   :   6

(Kolář 2 , Bledý 2 , Gožo , Fakan ) 

 

Kluci potvrdili roli favorita . Na  opravdu těžkém promáčeném terénu se prosadili celkem šestkrát  a zůstali ve hře o titul . I tady palec nahoru 

 

 

U 14       PRACHATICE - SK ZČE  "99"   

1  :  1  ( Milota )

 

Jak už to občas ve fotbale bývá , tak nejhorší jarní výkon přinesl první jarní ligový bod . V první půli to ještě jakž takž šlo , ale ve druhé polovině už to byl jen boj . Ale ten bodík se bere , je z venku a ta dlouhá cesta zpátky byla podstatně veselejší . 

 

 

U 13     SK ZČE  "00"  - BEROUN 

2  :  2   ( Nový , Voves ) 

Pro kluky skvělý výsledek , velmi dobrá hra  a celkově spravedlivá remíza , ikdyž i tady to byl zápas dvou rozdílných poločasů . Byť oba skončili smírně 1 : 1 , tak v prvním jsme měli jasně navrch , přesto jsme dotahovali až chvilku před odchodem do šaten . Ve druhém jsme se zase rychle dostali do vedení , ale pak jsme se museli hodně otáčet abychom ten zlatý bodík udrželi . Prostě zase palec nahoru !!!!

 

 

U  12      NÝRSKO  -  SK ZČE  "01"  

6  :  1  ( Bečka )

 

Poločasové vedení 0 : 1 rozhodně nikdo nečekal a bylo zaděláno na opravdu velké překvápko . Ale ve druhé půli se domácí prosadili a výsledek otočili .