Jdi na obsah Jdi na menu
 


SERVIS VÝSLEDKŮ Z 27. - 28.9.

"TRADIČNÍ"  VÍKEND

 

pete-1.jpg

Honza "PETE" Peterka dal v sobotu velmi důležitou branku do sítě hostujícího Rapidu . Plzeňský sok vyrazil na naše hřiště s jasnou taktikou , dlouho , předlouho neinkasovat a pokusit se o malý zázrak . Ten se naštěstí nekonal  a velkou zásluhu na tom měl i Pete , který rozvlnil síť jako první a jeho spoluhráči to pak doklepali na konečných  4 : 0 .

 

VÍKEND

TAK NĚJAK TRADIČNÍ

 

Máme za sebou další fotbalový víkend a bohudík a zároveň bohužel byl podobný těm minulým . Dařilo se zase těm , kterým se daří dlouhodobě , vyhráli A muži , mladší dorost i starší žáci . Starší dorost urval druhý bod až v penaltách , ale bod je to velmi důležitý a naši ligoví žáci se museli sklonit před uměním Sparty Praha . 

 

MUŽI "A"   -   KPM  

  SK ZČE - RAPID  4   :   0

Lisý 2 , Papáček , Peterka

Příhoda

Levý    Zoubek      Světlík     Vít

Chocholatý   Škarda  Lisý   Bednář

Peterka    Meszároš

Stř. : 29´Vohrna , 61´ Šulc , 67´Papáček , 80´Macht  , NB Míka

Výsledkově rozhodně patří tohle derby mezi ty veleúspěšné , protože poslední dobou se nám na tohohle soupeře prostě nedařilo. Kluci ukázali svojí kvalitu a nakonec svého rivala přehráli rozdílem třídy . Samotná hra však moc radosti nepřinesla . Spousty osobních soubojů a bohužel i následných zranění a hra nevalných kvalit , to je asi tak vše co mohl vidět divák na našem stadióně . Takže nakonec jsme mu mohli aspoň naservírovat čtyřikrát radost v podobě gólu , takže gólový divák mohl být vcelku spokojen . Kluci se musí dát teď zdravotně do pořádku a trochu si to srovnat i v hlavách , protože naše pozice začíná být rozhodně jiná , než tomu bylo třeba před měsícem . Postavení v tabulce nám velí pořád vyhrávat , ale soupeři si na nás budou chtít stále více a více smlsnout . Takže jedno vím určitě , v sobotu v Bolevci to bude zase strašně bolet !!!

 

MUŽI "B"  -   1.B TŘÍDA   

      PLASY - SK ZČE     3   :  2

Naše rezerva sice vstřelila dva góly na venkovním hřišti , což se jí už dlouhou dobu nepodařilo , jenže zase to stačilo jen na porážku o jeden jediný gól . 

 

STARŠÍ DOROST   -   KPSD 

     SK ZČE - VEJPRNICE    3  :  2  na PK

Týml , Šmídl

Starší dorostence čekal velmi důležitý zápas o pozici v první pětce . Kluci sice šli dvakrát do vedení , ale naprosto hloupá penalta několik minut před koncem znamenala pozápasový penaltový rozstřel . Bodík navíc se zdál být hodně vzdálený , když šli hosté po druhé sérii do vedení , ale pak si vzal slovo brankář Lukáš Němec a chytil tři pecky za sebou . Takže nakonec jsou dva body určitě dobrou zprávou .

 

MLADŠÍ DOROST  -  KPMD 

     SK ZČE - VEJPRNICE  6   :   2

Gavrylovskyy 2 , Buranský 2 , Kalaš , Vinkler 

Mladší dorost potvrdil roli favorita, byť tentokráte hosté z Vejprnic rozhodně podali daleko lepší výkon , než tomu bylo v nedávné předehrávce . 

 

STARŠÍ ŽÁCI  2000  -  KPSŽ

    SK ZČE - STŘÍBRO  4   :   2 

Procházka , Vinkler , Görner , Kramer

Přesně takhle se zachová fotbal , když nejste maximálně připravení !!! Kluci si zřejmě mysleli , že to půjde uplně samo a ejhle . Poločasové skore 1 : 2 ve prospěch hostů nebyl rozhodně příjemný . Kluci sice nakonec zápas otočili , ale výkon to nebyl rozhodně top . Naopak hosté velmi mile překvapili a nechybělo opravdu moc , aby si odvezli od nás nějaký ten bodík . 

 

STARŠÍ ŽÁCI  2001  -  MPSŽ

    LETNÁ  -  SK ZČE     0   :   7

Görner 3 , Novák 2 , Voves , Ledvina

Spanilá jízda našich "01" s lehkou pomocí několika nulek , pokračuje . Na Letné nebylo od první minuty pochyb kdo vyhraje a konečné skore " vo sedm " je ještě pro domácí přijatelné . 

 

bizi-v-ohni.jpg

 BIZI V OHNI . Málokterý z našich brankářů se může pochlubit tím , že byl na Letné pod palbou světlic a ohňů . Gólmanovi našich starších žáků Davidovi Strejcovi se to "poštěstilo" sice na plzeňské Letné , ale i tak si s tím poradil  skvěle . Vychytaná nula a konečná výhra 0 : 7 je toho výsledkem .

  

MLADŠÍ ŽÁCI  2002    ČLŽ

  SK ZČE - SPARTA PRAHA  0    :    7

Góla jsme nedali , to mrzí , ale tentokráte více mrzí samotný výsledek , který bych sice před zápasem bral všema dvaceti , ale úplně v pohodě jsme mohli dostat míň než bůra a to bylo opravdu super . Nakonec ani ta sedmička není vůbec k zahození , když k tomu připočtu samotný výkon , za který se kluci stydět rozhodně nemusí . 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  2003   ČLŽ 

SK ZČE - SPARTA PRAHA  1   :   10

Kunesch

Nulatrojky měli za sebou dva veleúspěšné ligové zápasy , ale Sparta byla nad jejich síly . Sparťané předváděli fotbal , který opravdu nenudil . Takže nakonec vstřelená branka byla asi tím největším plusem našeho týmu .

 

STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2004 

SK ZČE - SENCO   8   :   1

Tentokráte byla naše převaha více než zřetelná a výhra je naprosto zasloužená 

PODROBNOSTI NA STRÁNKÁCH ROČNÍKU 2004

 

ST. PŘÍPRAVKA  2005  

SMÍCHOV  -  SK ZČE  3  :  2 na PK

Jen ten výsledek je věc , která trochu mrzí , protože kluci předváděli výborný fotbal , který bohužel nedokázali potvrdit  gólově .

PODROBNOSTI NA STRÁNKÁCH ROČNÍKU 2005

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář