Jdi na obsah Jdi na menu
 


SERVIS VÝSLEDKŮ z 18. a 19. 10.

PODZIMNÍ FINÁLE JE DOMA

lisy-v.jpg

VENCA LISÝ ŘÁDIL VE VEJPRNICÍCH !!! Hatrickem se blýskl náš ofenzivní záložník v zápase s vejprnickpou Slávií . Pikantní na tom bylo to , že šlo o první příčku v tabulce a také  to , že Venca nějakou dobu ve Vejprnicích působil .

 

PODZIMNÍ FINÁLE

JE DOMA

Parádní víkend pokazili jen "B" muži , ikdyž i u nich to po poločase vypadalo více než skvěle . Áčko v zápase podzimu přejelo Vejprničky jako půl šestá na Cheb , dorosty zvládly svoje bitvy v Přešticích a žáci si v pohodovém tempu zastříleli v derby zápase se Smíchovem . V ligových soutěžích mladších žáků se opět bodově prosadila U 12 , která vyhrála nad Tempem Praha .

 

MUŽI "A"   -   KPM  

    VEJPRNICE - SK ZČE    1   :   4

Lisý 3x , Papáček

Míka

Hejnal       Světlík       Zoubek         Vít

Vohrna       Šulc     Papáček     Meszároš

        Lisý    Chocholatý

Stř. : 64´Peterka , 73´Škarda , 85´Levý , 88´Macht , 90´Šimana

Tak při pohledu na tabulku to vypadá více než skvěle , ale nedá mi to , abych napřed nezvedl výstražný palec a pak teprve chválil .Takže jestli chceme , aby tohle vítězství mělo daleko větší cenu , musíme se naplno soustředit na zbývající zápasy  a takovýhle výkon předvádět i v zápasech s papírově horšími týmy !!!! V samotných Vejprnicích to byla více méně paráda . Rychlý gól Venci Lisýho nás posadil do sedla a když to vypadalo , že by domácí mohli kousat , poslal jim tam Petr Papáček druhou navštívenku a poločas se dohrál tak nějak v naší režii . Ani druhá půle nezačala jinak a když Venca přidal třetí branku , zdálo se , že je rozhodnuto . Paradoxně od té naší třetí trefy to byli domácí , kdo diktoval tempo hry a po nějakých 10-ti minutách , kdy byli lepším týmem přišel trest v podobě branky z kopačky Libora Rady . V tu chvíli zbývalo dokonce skoro 20 minut a rozhodně ne jednoduchých . Jenže za chvíli si vzala slovo dvojice Papáček - Lisý a bylo to zase " vo tři " a utkání už se jen dohrávalo . Takže klukům patří velká gratulace , protože hlavně způsob jakým tento zápas zvládli ,  se prostě počítá . Jak už se zmiňuji už v úvodu , tak tohle nepotvrdit v sobotu s Černicema by byl hřích hříchů . Tož pozor na  to !!!  

 

MUŽI "B"  -   1.B TŘÍDA   

         SK ZČE - ST. PLZENEC  2  :  3

Mičan 2 x

V první půll to vypadalo skvěle a do šaten se šlo za stavu 2 : 0  pro naše borce . Jenže fotbal se hraje na poločasy dva , toho naprosto využili hosté a zápas dokonale otočili . 

 

STARŠÍ DOROST   -   KPSD 

       PŘEŠTICE - SK ZČE   1   :   2  

Týml , Buchta

Starší dorostenci byli v Přešticích za favorita a nakonec tuhle roli zvládli . V prvním poločase to ještě bylo dobré a zaslouženě jsme šli do kabin za stavu 1 : 2 , ale ve druhé nás domácí až moc zlobili a nakonec nebyli daleko od vyrovnávací trefy . Ale tři body jsou doma a to se počítá !!! 

 

MLADŠÍ DOROST  -  KPMD 

       PŘEŠTICE - SK ZČE     3   :   7

Ječmen , Gavrylovskyy , Huml , Brožek , Buranský , Kohout , Štefl

Přeštičtí se vůbec nepředstavili ve špatném světle , ale fotbal se rozhoduje ve vápnech a tam jsme byli 70 minut jasně lepší .Až poslední desetiminutovka nám nevyšla a domácí upravili stav z debaklu na vcelku přijatelný  .

 

STARŠÍ ŽÁCI  2000  -  KPSŽ

        SK ZČE - SMÍCHOV     12   :   0

Procházka 3 , Maur 3 , Kramer 2 , Koudele 2 , Martínek 2

Kluci sice nastoupili do derby zápasu v silně improvizované sestavě , když jim chyběla pro nemoc a zranění skoro polovina hráčů , ale posily z řad "01" je zastoupili více než skvěle . V první půli ještě stroj trochu drhnul , ale druhá půle už byla parádní . 

  

STARŠÍ ŽÁCI  2001  -  MPSŽ

    SK ZČE  -  DÝŠINA    2   :   1

Nulajedničky zaslouží za tenhle zápas obrovskou pochvalu . Po jednoznačných výkonech a hlavně výsledcích si "dupli" na trenéry , že by chtěli městský přebor zkusit hrát bez jakékoliv výpomoci ročníku 2000. Přesto , že je ještě před zápasem postihla docela velká marodka , od svého úmyslu neustoupili a nechali se doplnit o rok mladším ročníkem 2002 . Při pohledu na hřiště to sice vypadalo jako když hraje starší dorost s mladší přípravkou , ale kluci to zvládli fantasticky . Takže velká pochvala a to jak pro "01" , tak pro výpomoc z řad "02" .

  

MLADŠÍ ŽÁCI  2002    ČLŽ

     TEMPO  -  SK ZČE     4   :   0 

Kluci opět předvedli výkon na ( a možná i nad ) hranici svých možností a to se prostě vždycky počítá . Takže konečný výsledek hodně ovlivnily naše dvě velehrubky a pak fakt , že jsme se nedokázali ani jednou prosadit , byť jsme na to tentokráte měli docela dost příležitostí . Ale celkově převládá  spokojenost . 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  2003   ČLŽ 

TEMPO - SK ZČE     2   :   3

Maxa , Hendrych , Jandoš

Nulatrojky potvrdili formu z posledních týdnů a opět brali všechny tři body . První poločas byl z naší strany rozhodně lepší , než tomu bylo v poločase druhém . Do kabin jsme šli s vedením o dva góly a když jsme záhy přidali třetí branku , bylo to hodně nadějné . Domácí se však vcelku záhy dotáhli na rozdíl jedné branky a kousali a kousali . Jenže marně , marně ....

  

STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2004 

SK ZČE - TOUŠKOV   8   :   0

Hosté dostali od nás v úvodním kole 16 branek , ale tentokráte udělali vše pro to , aby to bylo lepší . Naši kluci se dlouho nedokázali prosadit proti houževnaté a bojovné obraně , ale nakonec to dopadlo tak nějak dobře .

PODROBNOSTI NA STRÁNKÁCH ROČNÍKU 2004

 

ST. PŘÍPRAVKA  2005  

SK ZČE  -  SMÍCHOV   6   :   1

Kluci vyhráli podruhé v řadě  a "čuchají" po postupu do finálové skupiny . Na rozdíl od nedávného zápasu přidali kluci i góly a tak o výsledku bylo rozhodnuto ještě v průběhu první půle .

PODROBNOSTI NA STRÁNKÁCH ROČNÍKU 2005

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář