Jdi na obsah Jdi na menu
 


SERVIS VÝSLEDKŮ z 11. a 12.10. 2014

VYNIKAJÍCÍ VÍKEND

VYNIKAJÍCÍ VÍKEND 

O víkendu si připsali všechny tři body oba dva mužské týmy  a to samé platí i dorostencích . Starší žáci remizovali v Klatovech a mladší žáci U 12 porazli Příbram . Takže jedinou porážkou skončil souboj stejných týmů v kategorii U 13 . Takže super !!!

  

MUŽI "A"   -   KPM  

  SK ZČE - CHOTÍKOV    3   :   1

Lisý , Šulc , Zoubek

Míka

Hejnal     Zoubek      Světlík     Vít

Vohrna    Papáček     Škarda     Šulc

Lisý        Chocholatý

Stř. : 46´Levý , 71´Meszároš , 80´Macht , 88´Šimana

Tak jsme , určitě výsledkově , zvládli roli favorita a před finálem podzimní části , které se v sobotu odehraje ve Vejprnicích , jsme si udrželi lehký náskok . Zápas to rozhodně nebyl bůhvíjakých kvalit , ale divák se určitě nenudil . Chotíkov rozhodně nepřijel  s poraženeckou náladou ,  řádně nás trápil  a to hlavně důraznou a tvrdou hrou . Notabene , když se ještě k tomu dostal do vedení , nebylo to pro naše borce vůbec jednoduché . Hodně nám pomohlo štěstí , které samozřejmě přeje připraveným , když hned záhy se nádherný centr Šulce od levého rohového praporku snesl přímo do šibenice . Ve druhé půli pokračoval boj o každý metr hrací plochy a po hodině hry se odehrál velmi důležitý moment zápasu . Po rohovém kopu se na zadní tyči prosadil Venca Lisý a šli jsme do vedení . O pár minut déle se hosté připravili o reálnou možnost skore srovnat .  Feiferlík , jeden z několika našich odchovanců v chotíkovském dresu , mimochodem v sobotu hrající velmi dobré utkání , chtěl odkopem míče daleko v zázemí  zastavit rychlý protiútok  a následoval žlutá . Pro hosty smůla , že to byla jeho druhá a musel předčasně do sprch . To však nazvedlo jeho spoluhráče Pechlera a šel si to vyříkat s hlavním sudím - taky červená . Naši přesilovku využili hned záhy , kdy se zase hlavou trefil Lukáš Zoubek , kterém při gólové hlavičce sice zlomili nos , ale to Čupyho vůbec nerozhodilo .

VIDEO Z UTKÁNÍ :

http://fotbal.tvcom.cz/Zapas/Soutez-Krajsky-prebor---Plzensky-kraj/Pohlavi-Muzi/Sezona-2014-2015/37228-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen-TJ-FC-Chotikov-1932.htm

 

MUŽI "B"  -   1.B TŘÍDA   

        KAZNĚJOV  -  SK ZČE     2   :   3

Meszároš , Mičan , Zervos

Rezerva vedla v Kaznějově o poločase už 0 : 3 a zdálo se být všechno v naprosté pohodě . Jenže domácí zbraně nesložili a dotáhli se na rozdíl jediné branky . Kluci to ale dotáhli do tříbodového konce a konečně protrhli tu neúspěšnou sérii zápasů venku . Teď by to chtělo držet se scénáře , že doma dobrý , potvrdit tuhle výhru a dostaneme se do pater , kde bychom měli být .

 

STARŠÍ DOROST   -   KPSD 

      SK ZČE - ROKYCANY   5   :   1

Týml 3x , Buchta , Šmídl

Strašně důležitou výhru uhráli naši starší dorostenci . V přímém souboji o pátou postupující příčku v tabulce  , doma přejeli  Rokycany . Kluci se velmi rychle dostali do dvoubrankového vedení a vypadalo to na spanilou jízdu . Jenže hosté po půlhodině hlavou snížili a chvilku to bylo jako na houpačce . Když se však rozvlnila hostující síť potřetí , bylo to už pak dobré .  

 

MLADŠÍ DOROST  -  KPMD 

      SK ZČE - ROKYCANY     2   :   0

Ječmen , Vinkler

Mladší dorostenci si pomohli v úvodu utkání dvěma standartkama a zaslouženě se dostali do vedení 2 : 0 . Pak měli sice velkou územní převahu a k tomu i šance , ale třetí , pojišťovací , branku ne a ne dát . Tak se musel vytáhnout i brankář Mates Hubka , který několikrát podržel náš tým , při velkých šancích hostů , které si vypracovali po několika rychlích brejcích .

 

STARŠÍ ŽÁCI  2000  -  KPSŽ

       KLATOVY - SK ZČE 1  :  1 ( 6 : 5 na PK )

Kramer

Kluci splnili skoro všechno co měli , ale ten druhý bod za rozstřel v penaltách mrzí strašně moc . Klatovy měli na druhé příčce o 3 body víc , takže úkol zněl jasně : zahrát dobře a neprohrát . To první kluci splnili na 100% a to druhé jen na 33% , protože ten druhý bod by se nám v tabulce strašně hodil . Každopádně ještě není konec a kluci rozhodně útok na stříbrnou příčku jen tak nevzdají . 

  

STARŠÍ ŽÁCI  2001  -  MPSŽ

    BOLEVEC  -   SK ZČE    0   :   13

Klukům je více méně jedno kam zavítají , ale vždycky za sebou nechají hlubokou stopu . Takže za výsledek pochvala , ale zápasy , ve kterých ukáží co je opravdu v nich , je teprve čekají . 

  

MLADŠÍ ŽÁCI  2002    ČLŽ

    SK ZČE  -  PŘÍBRAM     0  :  13

Výsledek vypadá sice hrozivě , ale kvalita těchto ligových týmů je prostě taková . Kluci si to ale naprosto odpracovali a odjezdili a ze hřiště šli s naprosto vztyčenou hlavou . Jen pro srovnání jsme opět dopadli lépe než naši rokycanští kolegové , kteří jich dostali dokonce 17 . Takže na výsledek se moc nedívejte , ale pochvalu mají kluci velkou .   

 

MLADŠÍ ŽÁCI  2003   ČLŽ 

  SK ZČE  -  PŘÍBRAM     5   :   1

Maxa 2 , Jandoš  2 , Krůta

Pomalu si začínáme zvykat , že naše 2003 skolí kdekoho na počkání , ale tohle všechno má někde svojí příčinu . Porazit 5 : 1 Příbram , která má fotbalovou akadamii za x miliónů , je výsledek , na který budou kluci vzpomínat hodně dlouho . Takže jen tak dále pánové , ale jestli jenom trochu polevíte , bude s těmihle výsledky konec . A to bychom rozhodně nechtěli !!!! 

 

STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2004 

SK ZČE - TOUŠKOV   8   :   0

Hosté dostali od nás v úvodním kole 16 branek , ale tentokráte udělali vše pro to , aby to bylo lepší . Naši kluci se dlouho nedokázali prosadit proti houževnaté a bojovné obraně , ale nakonec to dopadlo tak nějak dobře .

PODROBNOSTI NA STRÁNKÁCH ROČNÍKU 2004

 

ST. PŘÍPRAVKA  2005  

SK ZČE  -  SMÍCHOV   6   :   1

Kluci vyhráli podruhé v řadě  a "čuchají" po postupu do finálové skupiny . Na rozdíl od nedávného zápasu přidali kluci i góly a tak o výsledku bylo rozhodnuto ještě v průběhu první půle .

PODROBNOSTI NA STRÁNKÁCH ROČNÍKU 2005

lisy-v.jpg

Venca Lisý je v laufu !!! Středopolař našich "A" mužů se momentálně potýká s tím , že mu to takzvaně lepí . Poslední dobou mu to tam i padá , takže je prostě vše v nejlepším pořádku . Venca se teď , společně se svou družinou ,  chystá na "finálový" zápas podzimu do Vejprnic , kde mimochodem strávil taky nějaký ten fotbalový čas . Takže doufejme , že se nic nezmění a kluci protáhnou tu dlouhou  sérii bez prohry .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář