Jdi na obsah Jdi na menu
 


SERVIS VÝSLEDKŮ z 1. a 2.11.

NA ZÁVĚR ZASE DOBRÝ

 

MUŽI "A"   -   KPM 

SK ZČE - ZRUČ   4    :    0 

MESZÁROŠ , ŠULC , ZOUBEK , PAPÁČEK

SESTAVA :                PŘÍHODA

HEJNAL     SVĚTLÍK    ZOUBEK    VÍT

VOHRNA    PAPÁČEK    ŠULC    MESZÁROŠ

LISÝ    CHOCHOLATÝ

Stř. : 70´PETERKA , 79´ŠKARDA , 81´MACHT , ŠIMÁNA

Tak úkol byl splněn na jedničku . Muži potvrdili roli favorita , pořád mají v kolonce proher nulu a čeká je už jeden podzimní zápas . Jenže vůbec ne jednoduchý , rezerva Domažlic sice  neatakuje přední příčky , ale hraje se na umělce a nikdy nevíte s kým můžou nastoupit , takže musíme být opravdu ve střehu . Co se týče zápasu se Zručí , tak se bohudík ( a možná i bohužel ) nenaplnilo nic z toho , co nás potkalo v posledních dvou kolech , kdy jsme měli za soupeře aktuální kolegy Zruče v tabulce . Černice i Horšovský Týn totiž kousali o dost více než-li tomu bylo v sobotu na Petříně . Hosté si přijeli pro co nejmíň gólů a to se jim tak nějak povedlo , protože za výkon by si zasloužili minimálně "bůra" . Takže muži si více méně v poklidu dokráčeli pro tři body a pokud je potvrdí příští týden v Domažlicích , přepíší zřejmě dějiny , protože bychom museli jít pořádně daleko do minulosti , abychom našli celý půlrok bez prohry !!! 

 

MUŽI "B"  -   1.B TŘÍDA   

VOLDUCHY - SK ZČE  2  :  2 (2:4 na PK) 

ŠIMÁNA 2 x

Ve scénáři bylo sice napsáno : "ve Volduchách vyhrát" , ale ty dva body jsou taky prostě dobrý . Když k tomu přidáme výhru  z posledního domácího zápasu , budeme  mít ze dvou zápasů bodů 5 a to by už  bylo super  !!!

 

STARŠÍ DOROST   -   KPSD 

H. TÝN - SK ZČE      1    :    7

BUCHTA 3 , ŠMÍDL 2 , KAŠE , TICHÝ

O poločase sice svítilo na tabuli jen 1 : 2 a zdálo se , že by domácí mohli ještě kousat , ale pak si kluci vzpomněli na to , že mají teď formu a zápas dohráli do jasného vítězství .

 

MLADŠÍ DOROST  -  KPMD 

H. TÝN - SK ZČE     1    :    12

GAVRYLOVSKYY 3 , BURANSKÝ 2 , BEBER 2 , MARKVART , JEČMEN , ŠTEFL , HUML , BROŽEK

Po 15-ti minutách bylo hotovo . Mladší dorostenci vlétli do zápasu jako uragán a hlavně v úvodu předváděli jednu parádní akci za druhou . Po čtvrt hodině už vedli 0 : 5 a i ve zbytku zápasu se dalo na co koukat .

 

STARŠÍ ŽÁCI  2000  -  KPSŽ

  SENCO  -  SK ZČE     1   :   3

BARTIČKA 2 , KRAMER

Tak starší žáci zvládli závěr podzimu na jedničku a podobnou známku si zaslouží i za celý podzim . Na Sencu o své výhře rozhodli už v úvodu zápasu , když se po několika minutách dostali do dvougólového trháku , Domácí se sice snažili skore dorovnat , ale naši jim dovolili jen snížení na 1 : 3 .

 

STARŠÍ ŽÁCI  2001  -  MPSŽ

    SENCO - SK ZČE    3  :  2

Jako předkrm před sobotním zápasem starších žáků v krajském přeboru , si to rozdali ve středu jejich rezervy . Oby týmy posílené o několik hráčů "A" týmů předváděli dobrý fotbal . Naši borci hráli dobře v prvním poločase ( ten jsme vyhráli 0 : 2 ) , domácí byli zase lepší po přestávce a nakonec jim to stačilo na všechny tři body .

   

MLADŠÍ ŽÁCI  2002    ČLŽ

         SK ZČE - TÁBORSKO     2    :    12

VODRÁŽKA DAN

Kluci tentokráte hráli docela dobře dopředu , ale soupeř nás nemilosrdně trestal z každé jejich šance .

  

MLADŠÍ ŽÁCI  2003   ČLŽ 

  SK ZČE - TÁBORSKO     5   :   3

HENDRYCH 3  , LACYK   , JANDOŠ

Dokonalý obrat v utkání ukázali naši mladší žáci v zápase s Táborskem . Během první půle totiž už prohrávali 0 : 3 a nevypadalo to vůbec růžově . Do přestávky ale ještě stačili snížit a po pauze zápas dokonale otočili .

  

STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2004 

SK ZČE   -  RAPID   2  :  1

Stejným výsledkem jako v úvodním kole se rozešli naši borci s Rapidem

PODROBNOSTI NA STRÁNKÁCH ROČNÍKU 2004

  

ST. PŘÍPRAVKA  2005  

ZRUČ   -   SK ZČE    0  :  11

Poslední letošní utkání vyznělo naprosto v náš prospěch.  

PODROBNOSTI NA STRÁNKÁCH ROČNÍKU 2005

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář