Jdi na obsah Jdi na menu
 


POZVÁNKA NA VÍKEND

JEN TŘI ZÁPASY SE ODEHRAJÍ TENTO VÍKEND . ZDE SE DOZVÍTE KDY , KDE , S KÝM A VO CO !!!!

Většina mládežnických týmů se odebrala k zimnímu spánku , takže o víkendu budou zápolit o mistrovské body už jen oba mužské týmy a starší dorost .

 

SOBOTA 17.11.

 

10,00   hod 

SK ZČE "B" -  Starý Smolivec 

1.B třída mužů

Už po několikáté nastupují naši borci v 1.B třídě doma jako jasný favorit , ale málokdy to potvrdí . Rezerva podala minulý týden famózní výkon na hřišti Štěnovic a tak se zdá , že se jim nemůže vůbec nic stát . Takže pánové ,  MŮŽE !!! Body zě Štěnovic budou totiž příjemné jen v případě , že je povrdíme doma , proti Smolivci . Každopádně zápas začíná za stavu 0: 0 a soupeř bude kousat , je jen na nás jak dlouho  :-)

 

12,15  hod

SK ZČE st. dorost  -  POSTŘEKOV  

KPD starší

 

Hned po "béčku" vyběhnou na trávník, letos naposled , naši starší dorostenci a všichni věříme , že to bude vítězná derniéra . Kluci mají určitě  navíc než je 4.místo v krajském přeboru a pokud chtějí na jaře útočit na stupně vítězů , tak musí v sobotu po poledni spláchnout jasně poslední Postřekov . Nebudem klukům dávat malé a nízké cíle , takže za úspěch považujeme DESET  a víc , bereme i devět .

 

NEDĚLE  18.11.

 

13,30 hod 

HOLÝŠOV  -  SK ZČE muži "A"  

  KPM

 

Jednoznačně utkání víkendu . Klukům poslední dobou neděle svědčí , tak doufám , že tomu bude i teď.  Naši "JÁNOŠÍCI" berou sice bohatým a to všechno co se vzít dá , ale chudým rozdávají plnými doušky . Poslední Luby mají jen jedinou výhru a to s námi  , 13. Stod vyhrál letos jen třikrát , z toho jednou samozřejmě s námi a teď nám stojí v cestě 14. Holýšov a nakonec  12. Rapid .Takže charity už bolo dost a je třeba se pořádně hecnout a porazit i tyhle týmy , které co se týče kvality kádru jsou daleko za námi . Samozřejmě , že ten zápas vůbec nebude lehký , domácí už teď hrají prakticky o vše , ale pokud kluci předvedou to na co mají , tak můžou prohrát jen shodou nešťastných okolností a náhod . Takže chlapi , hodně štěstí .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář