Jdi na obsah Jdi na menu
 


NEMÍT DOROSTENCE ....

SOUHRNÉ INFO Z 9. - 10 .6.

Nemít dosrostence,

tak jsme jak sedláci u

Chlumce

 

Tak tohle nebyl úplně top víkend . Naší čest a slávu zachraňovali jen dorostenecké týmy , které si lehce poradili s Přešticema . Ostatní bída s nouzí , někde jen ta bída ....

 

MUŽI

 

PŘEŠTICE  -  SK ZČE

3   :   1            ( Škarda )

Tak atak na první polovinu tabulky se prozatím nezdařil , ale máme hned v úterý možnost reparátu v Klatovech . Každopádně přes ne zcela špatný výkon , byla naše porážka asi spravedlivá . Už jen v tom směru , že Přeštice dali o dvě branky více než my  a to je dost .  

 

SK ZČE muži B   -  ŠTĚNOVICE

0   :   1

Jediný bodík chyběl k naprosté záruce 1.B třídy i pro příští rok . Ten nám sice několik desítek vteřin před koncem štěnovičtí vyfoukli , ale díky dalším výsledkům , je pravděpodobnost pádu do nižší soutěže jen v oblasti naprosté sci-fi .Ale škoda , protože kluci měli i na tři body a ty by nás zase vyhoupli do boje o "evropské poháry"

 

DOROSTY

 

SK ZČE starší dor. -  PŘEŠTICE

7   :   2

( Brácha 2, Šulc, Trnka, Kropáček, Bendl, Zoubek  )

V plné palbě vyběhli na domácí trávník naši starší dorostenci a čekalo se , že si s Přešticema poradí . To že to bude taková labutí píseň , však čekal asi málokdo.  

 

 SK ZČE  mladší dor.  -  PŘEŠTICE

6   :   3

( Diviš 3, Týml 2, Fakan   )

Kluci soupeře znají velmi dobře , protože je před několika dny porazili v poháru . Ani tentokráte nenechali nic náhodě a o výsledku rozhodli hned v prvním dějství, kdy vedli už 4 : 0  . Po přestávce sice polevili , ale bylo to i tím , že v našich řadách hráli hned tři starší žáci , kteří měli v nohách dopolední zápas v Přešticích.

 

ŽÁCI

 

U 15      PŘEŠTICE  -  SK ZČE  "98" 

1  :  1   ( 3 : 1 na PK )

( Kaše )

Kluci vyrazili do Přeštic uhájit stříbrné medaile , ale ještě o ně budou muset v posledním kole zabojovat . Ve vyrovnaném utkání byli sice o chlup lepší , ale bohužel si nechali pár minut před koncem vstřelit vyrovnávací branku . Když pak následně doslova vyhořeli v penaltách , zbývá jim v posledním kole obrat vítěze krajského přeboru žáků celek Klatov , aby si uhájili fantastické druhé místo v celé soutěži .

 

U  14   SK ZČE  -  BEROUN

2   :   2

( Vodrážka , Gavrylovskyy )

Jestli mají "99" nějakou noční můru , tak je jí jednoznačně Beroun. Po loňské tragikomedii , kdy jsme pár minut před koncem vedli 4 : 1 , abychom nakonec brali jen bod, se letos situace tak trochu opakovala . Tentokráte jsme po pár minutách vedli 2 : 0a vypadalo to na jednoduché vítězství , ale soupeř ještě během první půle ze dvou brejků srovnal. Přes , místy až drtivý , tlak se nám však nepodařilo přidat třetí branku a opět jsme brali s Berounem jen bod .

 

U 13   PŘÍBRAM  -  SK ZČE "2000"

7   :   0

Poslední letošní ligový zápas našich dvoutisícovek, nakonec nedopadl uplně nejhůře . Příbram je v téhle kategorii úplná špička celé republiky , ale kluci se prostě zápas od zápasu zlepšují a vyrovnávají se i těm nejlepším . Takže sedm je sice dost , ale kdo o tom něco ví , tak ví , že je to docela dobré .

 

U  12  PŘEŠTICE  -  SK ZČE  "01"

9   :   2

Po prvním poločase to vypadalo na hrozný debakl ( 7 : 1 ) , ale v druhém dějství už to nebylo tak hrozné . Kluci se s tímhle faktem prostě musí prát a prát . Přijde čas , kdy se jim tyhle porážky vrátí a budou vyhrávat .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář