Jdi na obsah Jdi na menu
 


DOKOPNÁ 2016

VYHLÁŠENÍ ANKET ZA ROK 2016

A LETOS UŽ JE 

 

DOKOPÁNO

 

viz fotografie z dokopné : 

http://sogun1.rajce.idnes.cz/DOKOPNA_2016/

 

V pátek  25.11. proběhla již tradiční dokopná našeho fotbalového klubu a nesla se  v hodně podobném duchu jako celý rok 2016 , který byl nakonec opravdu dobrý . Takže všem co se na tom podíleli patří obrovské

DÍKY

 

dokopna-2016--hraci-tymu-.jpg

Z každého týmu vybrali jednotlivé realizační týmy ( povětšinou za vydatné podpory všech hráčů ) své NEJ hráče , kteří si domů odnesli křišťálovou kopačku s nápisem " FOTBALISTA ROKU 2016 "  . Na pódium se tak dostali nejen nejlepší střelci , či hráči , ale i největší bojovníci a srdcaři . Všem ( ale i těm , kteří se sem letos nedostali , patří sem a  je jich hodně ) patří velká GRATULACE !!!

 

dokopna-2016-hrac-roku.jpg

FOTBALISTOU ROKU 2016  se celkem přesvědčivě stal Václav LISÝ  !!! V anketě samotných hráčů a členů realizačního týmu získal 47 bodů . Na druhém místě se umístil nejlepší podzimní střelec Lukáš ZOUBEK - 32 bodů a bronzovou medaili si odnesl Mára VOHRNA , kterému k tomu stačilo bodů 29.

 

dokopna-2016-tym-roku-2000.jpg

TÝMEM ROKU se stala naše U 17 , tedy hráči ročníku 2000 . V téhle kategorii to bylo opravdu neskutečně vyrovnané !!! Na podzim jsme totiž měli ve svém klubu hned několik týmů , které vůbec nepoznali co je to porážka a tak o konečném vítězi rozhodla jarní forma a tu měli nejlepší naši mladší dorostenci !!! 

 

dokopna-2016--strelec-roku.jpg

STŘELCEM ROKU  se stal HONZA  VODRÁŽKA , který se za rok 2016 radoval celkem 39 krát . Byť ještě mladší dorostenec , se sice  ve své kategorii  radoval jen 3 x , ale dalších 33 tref přidal v dresu staršího dorostu a 3 dokonce v dresu týmu "B" mužů .  Jen o jednu jedinou branku méně  dal druhý Jakub TĚTEK .Na dalších místech se pak umístili Leo Gavrylovskyy ( 21) , a Zdeněk Šimáně s Honzou Bartičkou ( oba 19 ) Nejlepším "snajprem" hráčů hrajících na polovinu hřiště se pak stal Vojta KURAL , který rozesmutnil své soupeře 46 přesnými zásahy

 

dokopna-2016-brankar-roku.jpg

BRANKÁŘEM  ROKU  je Pavel HRABAČKA !!! Pavel si výhru v anketě vychytal jen o jediný bodík , když mu k titulu stačilo 110 bodů ( 3 body mohl získat každý gólman za vychytanou výhru , vychytanou nulu a vyhraný penaltový rozstřel , k tomu 1 bod za každý nastoupený zápas ) . Na druhém místě se s 109 body je na fotce nepřítomný Mates HUBKA  a třetí s 97 body skončil David STREJC .

 

 

...a tady je naše smetánka !!!

Určitě na fotografii nenajdete všechny naše trenéry , asistenty a vedoucí , tedy prostě TY , bez kterých by jsme se nedostali vůbec nikam , ale je jich tam i tak dost .

DÁMY A PÁNOVÉ

DĚKUJEME VÁM

dokopna-2016-treneri.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář