Jdi na obsah Jdi na menu
 


DOKOPNÁ 2015

DOKOPNÁ NA SPILCE

 

SK PETŘÍN

 

PLZEŇ

 

je nový oficiální název

našeho klubu !!!

dsc_6490.jpg

  KŘEST NOVÉHO NÁZVU A LOGA 

 Na letošní dokopné byl hlavním bodem programu křest nového znaku a názvu klubu . Za přítomnosti všech nejúspěšnějších hráčů letošního roku v jednotlivých kategoriích a za asistence trenérů Radka Vodrážky a Jana Pletichy , pokřtil "novou budoucnost" našeho fotbalového klubu jeden z našich největších talentů  - David Votípka .

=================================

dsc_6480.jpg

Nejúspěšnější hráči jednotlivých ročníků , dostali od našich předsedů Zdeňka Pflegera a Jiřího Bednáře , památeční keramickou kopačku s nápisem "Fotbalista roku 2015 "

 

dsc_6516.jpg

Tři nejlepší týmy roku 2015 !!! Na snímku jsou představitelé všech tří týmů , které se v anketě Tým roku 2015 umístili na bedně . Bronzová příčka patří starším žákům , stříbrná přípravce ročníku narození 2005 a vítězem se stal starší dorost .

vohrna---2015-holysov.jpg

Pozor , pozor !!! Tohle není fotka ze Spilky , i když tomu vše nasvědčuje !!! V anketě hráčů , trenérů a funkcionářů klubu , se fotbalistou roku 2015 stal Mára Vohrna ( na snímku uprostřed slavící ) ,když na pomyslných stupních vítězů nechal za sebou kapitána Petra Bednáře  a Vencu Lisého . Jako by to fotograf tušil už před rokem :-) a všechny tři  vyfotil při zkoušce na případné ocenění :-) 

 

=========================================

 

muzi-a-postup-2015-a.jpg

 TITUL PO JEDNAČTYŘICETI LETECH !!!

Byť si naši muži zahráli divizi za posledních několik desítek let několikrát , titul krajského přeborníka získali po dlouhých 41 letech !

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář