Jdi na obsah Jdi na menu
 


DAŘILO SE STARŠÍM ŽÁKŮM , ML. DOROSTU A MUŽSKÉ REZERVĚ

SOUHRN VÝSLEDKŮ Z VÍKENDU 21. - 22.9.

      SK ZČE muži "A" - SUŠICE

1   :   4

 ( Světlík )

Tak bohužel kluci tenhle zápas nezvládli a dostali se do podstatně složitější situace , než ve které byli ještě do pátku . V sobotu vyběhla proti Sušici tahle sestava :

PFLEGER

CHOCHOLATÝ   SVĚTLÍK   WILL    VÍT

VOHRNA   BEDNÁŘ   MESZÁROŠ    SVOBODA

HRÁDEK       PETERKA

Střídali : KROPÁČEK , FEIFERLÍK , KRAUS M. , ŠKARDA , náhradním golmanem byl PŘÍHODA

Fotbal se bohužel , nebo bohudík , hraje na góly a tohle nám v sobotu prostě nešlo . Držení balonu bylo sice podobné tomu jako když hraje Barcelona v Levante , ale konečný efekt byl podstatně jiný . Sušice potrestala každou naší malou chybičku a když už se zdálo že by to šlo , to když Venca Světlík snížil na 1 : 2 , tak to byla zase Sušice , které udeřila třetím a rozhodujícím golem .

Jede se dál , tohle je sice nepříjemné , ale je třeba si z toho vzít to co nám pomůže v dalších zápasech a to ostatní hodit za hlavu . Teď nás čeká výlet do Jindřichova Hradce, to je další zápas pravdy , ale tebtokráte jsou to domácí kteří musí vyhrát a to by nám mělo sedět podstatně více . 

  

 KRALOVICE - SK ZČE muži "B" 

1   :   2

 ( Škarda , Šmíd )

Tak bégo potvrdilo roli favorita a zvítězilo na velmi horké půdě v Kralovicích . Výsledek mohl sice být ještě příznivější , protože jsme prakticky po celý zápas měli jak herní , tak střeleckou převahu , ale hlavně se počítají všechny tři body . Takže pro "benficu" pořádná pochvala !!!

 

DOROSTY

 

SK ZČE  starší dorost  - ROKYCANY

0   :   1

Starší bohužel přeťali šňůru neprohraných zápasů a to s týmem , který by měli porazit . Zřejmě však chytili virus našeho áčka , protože stejně jako áčko drželi balon na svých kopačkách , ale gol dal jen soupeř . 

 

  SK ZČE mladší dor. - ROKYCANY   

4   :   1

( Kaše 2x , Diviš 2x )

Mladší si poradili s rokycanskýma výsledkově poměrně jednoznačně , ale na hřišti to tak jasně nevypadalo . Herně to bylo naprosto vyrovnané utkání , ale rozdíl byl ve střelecky disponovaných jedincích . A ty jsme měli jen my a to hned dva !!!

 

ŽÁCI

 

U 15    SK ZČE "99" - VLAŠIM 

5   :   0  

( Gavrylovskyy 3x , Vodrážka , Kroc )

 

 

Tak patnáctka předvedla Labutí jezero, když smetla Grafin Vlašim poměrem pěti k nule . Vlašimští přijeli a nakointě měli devětkrát více bodů než my , takže se čekalo , že i od nás si  nějaké body odvezou , ale kluci byli razantně proti . První , více méně vyrovnanou polovinu zakončil nádhernou střelou Leo Gavrylovskyy a šlo se do kabin za stavu 1 : 0 . Po přestávce jsme začali hosty přehrávat a hlavní slovo měl snajpr Leo . Napřed dal na 2 : 0 , pak proměnil Vodr penaltu za faul na něj  a aby toho nebylo málo přidal Leo i poslední , pátou trefu . Takže klobouček dolů !!!

 

 

U  14   STŘÍBRO  -  SK ZČE  "2000"

2   :   3

( Krystl 3x  )

Hatrick se občas na trávníku vidí , ale hatrick levého beka , když zápas skončí 2 : 3 to je opravdu rarita. Takže velká gratulace Kubovi , ale pochválit musíme celý tým , protože hráli opravdu dobře , ale střelecky byl redy jen Kuba K !!!

 

U  13   STŘÍBRO  -  SK ZČE "2001"   

14   :   2

To , že má Stříbro mladší žáky šikovný , to jsme věděli , ale zas tak šikovný , aby nám dali 14 banánů rozhodně nejsou . Takže tenhle výsledek je rozhodně nejčernější můrou celého víkendu !!!!

 

U  12   KUNICE - SK ZČE  "02"   

4   :   2

( Jílek 2x )

Kluci si jeli do Kunic pro další ligovou výhru , ale tu si bohužel nechali doma  domácí . Než si  naši borci uvědomili, že na to aby vyhráli budou muset hrát naplno bylo to 3 : 0 pro Kunice a přes pořád se zlepšující výkon se už výsledek nepodařilo otočit , ani dotáhnout . Ve druhém poločase si sice vybrali kýbl smůly při zakončení , ale za to co předvedli v prvním poločase si vyhrát nezasloužili .  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář