Jdi na obsah Jdi na menu
 


AKCIONÁŘI BY PLAKALI

 SOUHRNÉ ZPRVODAJKSTVÍ Z VÍKENDU 4. - 5.5.  2013

 

 

AKCIONÁŘI BY PLAKALI 

Kdyby byl náš klub akciovou společností , šli by po tomhle víkendu na burze naše akcie rapidně dolů . Jediné vítězství uhráli jen naši starší žáci , kteří potvrdili jarní fazonu a přivezli všechny body z Domažlic . Ostatní  nevyhráli , ba nezískali ani bod !!!!

Takže prostě

BÍDA S NOUZÍ !!!

 

MUŽI

 

  DOMAŽLICE "B" - SK ZČE muži "A"   

4  :  0

Domažlická rezerva rozhodla o svém vítězství v úvodu obou poločasů . Zatímco v prvních minutách první půle si vytvořila hned tři tutovky , ze kterých jednu proměnila , tak při nástupu do druhé poloviny , kdy jsme spřádali plány jak tenhle zápas otočit, jsme dostali hned třetí , rozhodující políček . Mezi oběma týmy sice nebyl rozhodně čtyřgólový rozdíl , ale byť jsme si několik šancí vypracovali , do sítě jsme balon nedostali ani jednou a prohráli zaslouženě.

 

SK ZČE muži "B" - DLOUHÁ VES 

0  :  2 

Dvě branky , dvě červené a žádný bod , taková je bilance naší rezervy ze zápasu s Dlouhou Vsí . Chlapi si za celý zápas nevypracovali žádnou větší příležitost a po zásluze odevzdali všechny body tomu lepšímu z obou týmů. 

 

DOROSTY

 

    SK ZČE dorost st   - TACHOV

1  :  2   ( Paul )

Kluci nezvládli další z rozhodujících zápasů o čelo tabulky a začínají pomalu a jistě přední příčky opouštět . Tachov už v prvním poločase byl o chloupek lepším týmem , ale do kabin se šlo za stavu 0 : 0.  Po přestávce už byla převaha podstatně větší , hosté šli brzy do vedení  a dalších x tutovek poslali buď vedle , nebo je zneškodnil vynikající brankář Příhoda . Fotbal se hraje ale na góly a z jednoho z mála brejků naši kluci vyrovnali . Postupem času se však z našich kluků stával polní lazaret , těm co vůbec nic nebylo , bylo asi DVA !!!! Přesto bojovali o penaltový rozstřel až do posledních chvil, jenže v deseti a cca pěti zraněnými hráči v poli dostali branku v poslední minutě utkání .  

SK ZČE ml. dorost   nehrál

 

ŽÁCI

 

  U 15   DOMAŽLICE  -  SK ZČE "98"  

0  :  1  ( Moucha Bledý )

Naši nejstarší žáci potvdili soji jarní formu a přivezli si všechny body i z Domažlic . Sice jen jednogólové vítězství , ale branek mohli přidat daleko víc a jejich výhra byla naprosto zasloužená . Takže jedeme dál a bylo by fajn , kdyby jsme tuhle sérii protáhli až do konce soutěže 

 

U 14 BENEŠOV  -  SK ZČE "99"  

2  :  1  ( Hubka Ondra )

Na umělé ploše se naší čtrnáctce moc nedařilo . Přesto , že byli po celý zápas lepším týmem , tak z toho nakonec nebyl ani bod. takže boj o 9. příčku ligové tabulky , se nám zase trochu vzdálil

 

U 13     SK ZČE  "00"   SPARTA PRAHA  

0  :  12

Hlavně v prvním poločase kluci bojovali a drželi Spartu na uzdě, když ještě po 23 minutách bylo na ukazateli skore 0 : 0 . Poté se však naplno projevila kvalita sparťanů anakonec tucet branek v naší síti .

 

U  12        DOMAŽLICE  -  SK ZČE  "01"  

6  :  0

Nakonec velmi přijatelná šestka potkala naše nejmladší žáky v Domažlicích