Jdi na obsah Jdi na menu
 


"99" PORAZILI VIKTORII PLZEŇ

 SOUHRNÉ INFORMACE O ZÁPASECH Z POSLEDNÍHO DOBNOVÉHO VÍKENDU

 Tohle vítězství patří jemu ....

====================================================

 

"99" PORAZILI  

VIKTORKU

 

Porazit ve  14-ti letech Viktorii Plzeň , se nepodaří jen tak . Klukům se to podařilo v pátek , před skoro vyprodaným "eskáčkem" a je to obrovská odměna za všechnu tu dřinu , kterou pod náma "musí" trpět . Chvilku po nich se blejskli i muži , když stejným poměrem složili Chotíkov . Ale dařilo se i ostatním a to je moc dobře . K obrovskému překvapení měli našlápnuto naši žáci U 12 , když proti Tachovu vedli už 2 : 0 , aby nakonec padli na penalty .

 


MUŽI

 

  SK ZČE muži "A" - CHOTÍKOV  

1  :  0   ( Bednář )

Muži dotáhli celý , velmi úspěšný , týden výhrou nad fakt dobrým Chotíkovem . Aby jste uspěli proti takovémuhle soupeři , musíte hrát opravdu dobře a k tomu musíte mít i trošku štěstí . Tohle všechno jsme v pátek splnili a protáhli jsme naší velmi úspěšnou šňůru , která doufám nekončí .  

 

 

MOCHTÍN - SK ZČE muži "B" 

4  :  0 

Bégo drželo krok jen poločas, ale to se dalo tak nějak čekat . Mochtín jede , na čele tabulky má náskok 12-ti bodů a to asi nebude náhoda .  Takže kluci si odbyli nucený výlet a příští týden už zase pojedou na plný plyn a proti hratelnému soupeři . Hratelný je pro ně totiž každý jiný v téhle skupině . 

 

DOROSTY

 

   KLATOVY - SK ZČE dorost st  

2  :  2  (  2 : 4 na PK )

(  Kozák , Paul ) 

Starší dorost  měl po prohraném derby velmi těžkou úlohu , a to se vrátit na vítěznou vlnu a tím pádem i do bojů o příčky nejvyšší . V Klatovech to rozhodně nebyla procházka růžovým sadem , ale 2 body za vítězství po penaltách jsou aspoň podle mne dobré , nebál bych se říct , že i dost dobré  

 

KLATOVY  -  SK ZČE ml. dorost 

1   :   1   (  4 : 5 na PK )

(  Darida - Týml )

I mladší dorostenci dokázali nejprve dotáhnout samotný zápas až k penaltovému rozstřelu , který po vzoru svých starších kamarádů dotáhli k dvoubodovému zisku . U mladší , je to 100%  dobrá práce .

 

 

ŽÁCI

 

  U 15   SK ZČE "98" - TACHOV  

2  :  0   ( GOŽO 2 x ) 

 Kluci měli za úkol urvat povinné vítězství , ale to se nerodilo  vůbec lehce . Větší převahu získali proti velmi dobře hrajícímu Tachovu až v poslední čtvrthodině , ale brankově ji nevyužili . Museli se tedy spokojit s dvoubrankovým vítězstvím, ke kterému se dostali už dvěma zásahy střelecky disponovaného Goža už v prvním poločase . 

 

U 14 SK ZČE "99" - VIKTORIA PLZEŇ  

1   :   0    ( Milota )

Už jenom fakt , že v těchhle letech a při struktuře soutěží jak jsou v Česku momentálně nastaveny , tak hrát mistrovský zápas proti Viktorii Plzeň , je něco co se nezapomíná . Když se Vám pak povede ještě v takovémhle zápasu uspět , je to nezapomenutelné uplně  !!! Klukům patří obrovská gratulace a to hlavně za způsob , kterým se k tomuhle vítězství dopracovali

 

 

U 13     BENEŠOV - SK ZČE  "00"   

17  :  1   ( Suchomel )  

V benešovské "kleci" se nám dlouhodobě nedaří , takže víkendových   17 kousků je ještě docela dobré , protože vloni jsme jich tam dostali  skoro dvakrát tolik . 

 

U  12        SK ZČE  "01" - TACHOV 

2  :  2  ( 2 : 3 na PK )P

( Procházka  , Bešta )

Všichni , i já , čekali další nášup , ale ejhle všechno bylo jinak . Byť bez posil z Měčína, tak přestove velmi dobré sestavě , dokázali kluci , že krajský přebor není pro ně soutěž  na kterou nemají .  Tachov má sice o nějakých 30 bodů víc , ale na hřišti to vůbec nebylo znát . Kluci hráli velmi dobře a dá se říci , že někdy až výborně . A měli našlápnuto k oooooobrovskému překvapení , když v průběhu druhé půle vedli už 2 : 0 !!! Přesto , že Tachov srovnal a penalty ovládl , patří našim VELKÁ GRATULACE !!!